Tursab'tan Önemli Katkı - Son Dakika
Yerel

Tursab'tan Önemli Katkı

Tursab\'tan Önemli Katkı

İzmir Travel Turizm fuarında Batman standına büyük destek sunan Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (Tursab) Batman'a özel bir ilgi gösterdi.

10.12.2014 09:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yer ve lojistik destek Sunan Batmanlı TURSAB Genel Sekreteri Çetin Gülcü ve yönetim Kurulu Üyesi Davut Günaydın "İmkanlarımızı Batman için kullanmaktan mutluluk duyarız. Batman ve Hasankeyf Anadolu ile Mezopotamya tarihinde çok önemli bir yeri vardır" diye konuştular.

BAT-DER 20 BİN BROŞÜR BAĞITTI

Batman Turizm ve Tanıtım Derneği 4 gün süren İzmir Turizm fuarına katılarak Batmanın önemli tarihi ve doğal alanlarını içeren 20 bin adet broşür dağıttı.

Batman Belediyesi, BATSO ve Batman park ve İş adamı Akif Tokgöz'ün sponsor olduğu, başta Batman olmak üzere Beşiri, Hasankeyf, Gercüş, Kozluk ve Sason'un önemli turizm alanlarını içeren cep broşürüne yoğun ilgi vardı.

Bat-Der Başkanı Emin Bulut ve Denetleme kurulu Başkanı Aydın Yıldız "Her yıl turizm fuarlarına katılarak tanıtım için çaba sarf etmekteyiz" dediler. Bu arada Başkan Emin Bulut'un Fuarda Batman standında giydiği derviş kıyafetleri ile neolotik dönemden kalma Batman müzesinin buğday dövme maketi büyük ilgi gördü.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Tursab'tan Önemli Katkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement