Tuşba Kaymakamlığından Kursiyerlere Kadınlar Günü Etkinlik - Son Dakika
Yerel

Tuşba Kaymakamlığından Kursiyerlere Kadınlar Günü Etkinlik

Tuşba Kaymakamlığından Kursiyerlere Kadınlar Günü Etkinlik

Van merkez Tuşba Kaymakamlığı Aile Destek Merkezi 8 Mart Dünya Kadınlar günü kapsamında kursiyerlerine 5 yıldızlı olan Elite World Van Hotel’de düzenlenen eğlence programına götürerek günlerini kutladı.

07.03.2015 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van merkez Tuşba Kaymakamlığı Aile Destek Merkezi 8 Mart Dünya Kadınlar günü kapsamında kursiyerlerine 5 yıldızlı olan Elite World Van Hotel'de düzenlenen eğlence programına götürerek günlerini kutladı.

Tuşba Kaymakamı Musa Sarı'nın eşi Emine Sarı ve Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe'nin eşi Fatma Özgökçe kursiyerlerle birlikte etkinliğe katıldılar. Tuşba Kaymakamlığı Aile Destek Merkezi Koordinatörü Kübra Sarğın organizasyonunda etkinliğe getirtilen kursiyer kadınlara, kaymakam eşi Emine Sarı ile Tuşba Belediye Başkanı eşi Fatma Özgökçe tarafından birer gül vererek 8 Mart dünya kadınlar günü münasebetiyle günlerini kutladılar. Emine Sarı, bu günlerin önemli olmakla beraber kadınlara daha çok değer verilmeli ve şiddete karşı herkesin durması lazım olduğunu belirtti. Fatma Özgökçe ise tüm kadınların kadınlar gününü kutlayarak sağlıklı hayatlarında başarılı olmalarını ve sevdikleriyle birlikte mutlu yaşamalarını dilediklerini söyledi.

Daha sonra kursiyer kadınlar düzenlenen müzikli etkinlikte gönüllerince eğlendiler. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tuşba Kaymakamlığından Kursiyerlere Kadınlar Günü Etkinlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement