Tutak'ta Kesintisiz Bir Enerji İçin Arıza Ekipleri Aralıksız Çalışıyor - Son Dakika
Yerel

Tutak'ta Kesintisiz Bir Enerji İçin Arıza Ekipleri Aralıksız Çalışıyor

Tutak\'ta Kesintisiz Bir Enerji İçin Arıza Ekipleri Aralıksız Çalışıyor

Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. (Aras EDAŞ) Ağrı’nın Tutak İşletme Şefliğine bağlı arıza ekipleri, vatandaşların daha rahat, daha kolay ve daha kaliteli bir hizmet alması amacıyla kar kış demeden zor şartlar altında çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

11.02.2017 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. (Aras EDAŞ) Ağrı'nın Tutak İşletme Şefliğine bağlı arıza ekipleri, vatandaşların daha rahat, daha kolay ve daha kaliteli bir hizmet alması amacıyla kar kış demeden zor şartlar altında çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ekipler, zorlu kış şartlarında metrelerce kar altında arızalanan elektrik hatlarına anında müdahale etmeye çalışıyor. Kar ve rüzgar nedeniyle oluşabilecek elektrik arızalarının mağduriyet yaşatmaması için yoğun çaba gösteriyor. Ülke genelinde etkisini giderek artıran olumsuz hava koşulları yüzünden enerji arzında sıkıntılar yaşanıyor. Arızalara anında müdahale eden ekipler, kar yağışının kısa sürede yolları ulaşıma kapatması ve ekiplerin arazide can güvenliğinin tehlikede olması nedeniyle özellikle kırsal bölgelerde onarım çalışmalarında ciddi aksamalar oluyor. Sabahın ilk ışıklarından itibaren onarım çalışmalarına başlayan ekipler, araçla gidebildikleri noktalara intikal ediyor. Aracın ulaşmadığı alanlara ise sırtlarında kilolarca ağırlıktaki malzemeyle metrelerce yolu karı yara yara ilerleyen ekipler arızanın bulunduğu bölgeye zor şartlarda ulaşarak, metrelerce yükseklikteki elektrik direklerine kimi zaman tırmanarak kimi zaman ise sepetle çıkarak arızayı onarmak için yoğun çaba sarf ediyorlar.

Son olarak Tutak İlçesine Bağlı Dağlıca köyünün karanlıkta kalmaması için Aras EDAŞ personeli yaklaşık olarak 10 kılometre yaya giderek arızayı tespit etmiş köye enerji verdi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tutak'ta Kesintisiz Bir Enerji İçin Arıza Ekipleri Aralıksız Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement