Tutal: "Gelecek İnşallah Bu Gençliğin Eliyle İnşa Edilecek" - Son Dakika
Yerel

Tutal: "Gelecek İnşallah Bu Gençliğin Eliyle İnşa Edilecek"

Tutal: "Gelecek İnşallah Bu Gençliğin Eliyle İnşa Edilecek"

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi, Kültür ve ETÜT merkezi olarak hizmet verilecek binada restorasyon çalışmalarını sürdürüyor.

18.11.2016 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi, Kültür ve ETÜT merkezi olarak hizmet verilecek binada restorasyon çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanlığı görevini devraldıktan sonra MEGA projeleri tek tek hayata geçiren Mehmet Tutal, kısa bir sürede ilçenin çehresini de değiştirdi. Belediyenin rutin hizmetleri dışında, eğitim, spor, sosyal ve kültürel alanlarda da önemli çalışmalara imza atıldı. Hizmet yapılırken kimi zaman çocuklar, kimi zaman yaşlılar, kimi zamanda gençler ve kadınlar ön plana çıkarıldı, 7'den 70'e her kesimi mutlu edecek önemli birçok proje tamamlandı, birçok projede tamamlanma aşamasına getirildi. Eğitim camiasından gelen ve gençlerin eğitimine büyük önem veren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, bu kez de Kültür ve ETÜT merkezi açılması için kolları sıvadı. Bankalar Caddesi, Rüştü Ergen Çarşısı'nda bulunan 3 katlı bina satın alınarak Seydişehir Belediyesi uhdesine dahil eden Başkan Tutal, Kültür ve ETÜT merkezi olarak kullanılacak binada yapılan restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi. Toplamda 870 metrekare olan ve 3 kattan oluşan Kültür ve ETÜT merkezinde kütüphane, etüt odaları, bilgisayar odası, sinema ve seminerlerin yapılacağı, konferans, panel, gençlik çalıştaylarının yapılabileceği sosyal mekanlarda yer alacak.

Restorasyon çalışmalarını ekibiyle birlikte inceleme yapan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Biz gençliğimizi önemsiyoruz. Gelecek inşallah bu gençliğin eliyle inşa edilecek. Bu hizmetlerle birlikte daha donanımlı gençlerimiz var olacak. İlerleyen sürelerde sanat atölyeleri ve çeşitli kurslarımızla gençliğimize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tutal: 'Gelecek İnşallah Bu Gençliğin Eliyle İnşa Edilecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement