Tutuklanan Savcı: Emniyet İstihbaratçılar IŞİD İçin Araba Çalıp Suriye'ye Gönderdi - Son Dakika
Güncel

Tutuklanan Savcı: Emniyet İstihbaratçılar IŞİD İçin Araba Çalıp Suriye'ye Gönderdi

Tutuklanan Savcı: Emniyet İstihbaratçılar IŞİD İçin Araba Çalıp Suriye\'ye Gönderdi

Adana'da durdurulan TIR'larla ilgili tutuklu yargılanan savcı Şişman, mahkemede verdiği ifadesinde emniyet istihbaratta görevli bazı kişilerin IŞİD için araba çalıp Suriye'ye gönderdiğini iddia etti.

19.06.2015 00:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da 1 Ocak'ta durdurulan TIR'larla ilgili soruşturmayı yürüten savcı Özcan Şişman'ın 7 Mayıs 2015 tarihinde Tarsus 2.Ağır Ceza mahkemesinde yaptığı savunmada şok bilgiler verdiği ortaya çıktı. Şişman yaptığı soruşturmada Emniyet İstihbarat'tan bir kısım istihbaratçının El Kaide'ye yakın kişileri kullanıp İstanbul'dan araba çaldırıp Suriye'ye IŞİD'e gönderdiklerini tespit ettiğini açıkladı.

BİR ÇOK KİŞİNİN ARABASI ÇALINMIŞTI

Son yıllarda özellikle İstanbul'da çalınan ve Suriye'ye götürülen lüks araçlar haberlere konu oluyordu. Savcının ifadesinden sonra olay bambaşka bir boyut kazandı.

"CİLVEGÖZÜ VE REYHANLI SALDIRILARINDA İSTİHBARATÇILARIN PARMAĞI VAR"

Savcı Şişman aynı zamanda yakın tarihte gerçekleşen iki patlamayla ilgili de bomba açıklamalar yaptı. Savcı Şişman, Cilvegözü sınır kapısına yapılan bombalı saldırıda 14 kişinin öldüğünü, bu saldırıyı gerçekleştiren Suriye İstihbaratından dört kişinin olaydan hemen önce ve sonra irtibat için kullandığı telefonların sim kartlarının MİT muhbiri tarafından temin edilip saldırganlara verildiğini tespit ettiklerini ifade etti.

Savcı Şişman, Reyhanlı soruşturmasında 884 sayılı soruşturmada HT isimli şahsın istihbarat adına iş yapan kişi olduğunu tespit ettik. Bu şahsın Niğde'deki terör saldırısına karışan IŞİD militanlarını Türkiye'ye geçiren kişi olduğu tespit edildi.

Bu şahsı gören Reyhanlı saldırısında tutuklu iki kişi bizi bu işlere karıştıran kişi HT isimli bu şahıstır. Biz ne yaptıysak bunun telkiniyle yaptık açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Tutuklanan Savcı: Emniyet İstihbaratçılar IŞİD İçin Araba Çalıp Suriye'ye Gönderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (110)

  • cemoka: Kahrolsun ermeni terör örgütü PKK ve haçlı maşası ihanet şebekesi terör örgütü paralel yapı 30 292 Yanıtla
  • HDP: Akp vatan hainligi yapmıştır bunun hesabını vermelidir.. 170 53 Yanıtla
  • HEWLER: VALLA BEN ONU BUNU BILMEM....IMPARATOR RTE....PARALELCILER....KAFA TASCILAR....DINSIZLER BU ULKEDE PRIM YAPMIYOR YAPMAZDA.RTE BU ULKEYE HUZUR BARIS VE SAADET GETIRDI.AMA BUNU KISKANANLAR CATIR CATLADI.BUNDAN BOYLE BU HALK SIZE PRIM VERMEZ ...TEK GERCEK IMPARATOR RTE 23 30 Yanıtla Kenan Ugur: Acınacak haldesiniz 4 0 LANLI LUNLU KONUSMA...AGZINI YAMULTURUM...: AKILLI OL 1 0
  • Van düşü: ALLAHTAN HALA VATANSEVER SAVCILAR VAR BU ULKEDE.. ALLAH YARDIMCIJIZ OLSUN 48 2 Yanıtla
  • Ebutalip: Ayakkabi kutularindaki paralar elkaideye ve iside gonderildi herhalde. Turkiye cumhuriyeti hic bizaman bukadat asaglanmadi kucuk dusmedi erdogan turkiyeyi sati haberiniz yok 28 20 Yanıtla
  • adanalı: Arkadaşlar bu saatten sonra hdp ye terör yakıştırması yapanlar barışı değil savaşı istiyorlar.birazcık düşünme kapasitesi olan herkes bunu görür.ayrıca davutoğlu hdp ye oy verenleride hedef göstermeye başladı ayık olun oyuna gelmeyin 23 22 Yanıtla
  • WOSS WOSS WOSS: AKP YI DIN UZERINDEN VURMAYA CALISANLARA CEVAPP.... AKP BİR DİN KURULUSU DEGILDIR.SIYASET NEYI GEREKTIRIRSE ONU YAPAR.... AMA SIZ ONCE ISE YARAMAZ AYAKTA DURMAYA MECALI KALMAMIS KEMAL VE BAHCELIYI SORGULAYIN...HAAA BIRDE HDPKK VARDI 30 BIN ASKERIN KATILI 14 30 Yanıtla
  • HEWLER: BENCE SAVCI IFTIRA ATMIS..... KENDILERININ YAPRIKLARINI. MIT YAPMIS GIBI YANSITIYOR 15 27 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement