Tutulan Palamutlar Tekneye Sığmadı - Son Dakika
Güncel

Tutulan Palamutlar Tekneye Sığmadı

Sinoplu balıkçılar, Türkiye’nin en kuzey noktası olan İnceburun'da yaklaşık 10 bin palamut yakaladı.

14.11.2014 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

 Sinop’un Akliman Balıkçı Barınağı'ndan denize açılan “Zıpkın 3” isimli balıkçı teknesi, İnceburun’da büyük bir balık kümesi ile karşılaştı. Teknenin kaptanı Hikmet Balcı'nın “Mola" demesi ile balığın etrafı sarıldı. Balıkçıların ağları tamamen dolduğu için palamudun bir kısmı tekneye alınamadı. 

Hikmet Balcı, "Deniz suyu 16 dereceye kadar düştü, balık ararken önümüzde büyük bir balık kütlesi gördük ve 'mola' dedik. İrili ufaklı yaklaşık olarak 10 bin palamut balığı avladık. Tabi balığı çok tutmak önemli değil, önemli olan para etmesi. Bakalım tuttuğumuz palamutlar para edecek mi?" şeklinde konuştu. 

Haberi alan vatandaşlar ağ temizlemesine yardım ederken, tekne kaptanı Hikmet Balcı da yardım eden vatandaşlara palamut ikram etti.

DENİZ ÖZEN

SİNOP

Tutulan Palamutlar Tekneye Sığmadı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tutulan Palamutlar Tekneye Sığmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement