Tütüncü'den Hemşehri Derneklerine Destek - Son Dakika
Yerel

Tütüncü'den Hemşehri Derneklerine Destek

Tütüncü\'den Hemşehri Derneklerine Destek

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Giritliler Derneği ve Antalya Elazığlılar Derneklerinin düzenlediği programlara katılarak, hemşehri derneklerine destekte bulundu.

30.05.2016 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Giritliler Derneği ve Antalya Elazığlılar Derneklerinin düzenlediği programlara katılarak, hemşehri derneklerine destekte bulundu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Elazığlılar Derneği ve Antalya Giritliler Derneği'nin ayrı ayrı düzenlediği programlara katıldı. Düzlerçamı piknik alanında gerçekleşen organizasyonlara katılan Tütüncü, hemşehri derneklerinin önemine vurgu yaptı. Antalya Elazığlılar Derneği'nin piknik organizasyonunda Tütüncü, Antalya'da yaşayan yüzlerce hemşehrinin bir araya gelerek böylesine güzel bir programa imza atmasının gurur verici olduğunu söyledi. Belediye olarak hemşehri derneklerine her zaman destek oldukları ifade eden Tütüncü, Anadolu kültürünün yaşatılmasında önemli bir rol oynayan kuruluşların Antalya'ya ve Kepez'e renk kattığını söyledi.

Elazığlıların ardından Antalya'da yaşayan Giritliler ile buluşan Tütüncü, aynı konuya burada da dikkat çekti. Farklı kültürlerin bir arada yaşamasının ve kültürlerini yaşatmasının mutluluk verici olduğunu dile getiren genç Başkan, hemşehri dernekleri ile zaman zaman imza attıkları organizasyonların ilgi gördüğünü ve bu hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tütüncü'den Hemşehri Derneklerine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement