Tütüncü, Gençlerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Tütüncü, Gençlerle Buluştu

Tütüncü, Gençlerle Buluştu

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları’nın düzenlediği toplantıda konuşan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, sosyal medyanın doğru ve etkili kullanılması gerektiğini vurguladı.

22.09.2015 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları'nın düzenlediği toplantıda konuşan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, sosyal medyanın doğru ve etkili kullanılması gerektiğini vurguladı.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanlığı Eğitim ve İstişare Toplantısı'na katılan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, genç partililere sosyal medyayı doğru kullanmayı tavsiye etti. Belek Titanik Otel'de 2 gün süren toplantıya, medya ve tanıtımdan sorumlu gençlik kolları başkan yardımcıları katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Tütüncü, tanıtımın önemini vurguladı.

DOĞRU BİLGİ VERMELİYİZ

Günümüzde insanların algılarını sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiğinin altını çizen ve kendisi konuşma yaparken salondaki 100 kişinin 50'sinin elindeki telefonlardan sosyal medyaya bakmasına işaret eden Tütüncü, "Bu artık modern dünyanın getirdiği bir netice. O halde, burada nasıl doğru olarak yer almamız gerekiyorsa bunu tespit etmemiz gerekiyor. Hareketimiz, davamız açısından o çalışmaları en iyi şekilde ortaya koymalıyız." dedi.

Partililerin sosyal medyayı doğru kullanamadığını dile getiren Tütüncü, genç partililere şöyle konuştu; "İktidar partisinin gençlik kolları olarak, bizim anlayışımızda üslubumuz, sosyal medyada amiyane bir sohbeti- atışmayı sürdürmek değil, kendimizi ve geçmişte yaptığımız başarılı çalışmaları anlatmak olmalı" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tütüncü, Gençlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement