Tütüncü, "Hastane Kepez'e Hayat Verecek" - Son Dakika
Yerel

Tütüncü, "Hastane Kepez'e Hayat Verecek"

Tütüncü, "Hastane Kepez\'e Hayat Verecek"

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Mehmet Akif Ersoy, Sütçüler, Habibler ve Hüsnü Karakaş mahallelerinde ev ziyaretlerinde bulundu.

30.04.2014 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Mehmet Akif Ersoy, Sütçüler, Habibler ve Hüsnü Karakaş mahallelerinde ev ziyaretlerinde bulundu.

Kepezlileri seçimden seçime hatırlayanlardan olmadıklarını belirten Başkan Hakan Tütüncü, "Seçim döneminde siyasetçiler, kapıyı kapatırsan, pencereden girer. Pencereyi kapatırsan, bacadan girer. Seçimler geçtikten sonra ise halk, politikacıları bulamaz. Biz kaybolan siyasetçilerden değiliz. Seçimde ziyaret ettiğimiz evleri, esnafı ve mahalleri yeniden ziyaret ediyoruz. Bize destek veren, vermeyen tüm Kepezlileri kucaklıyoruz ve onlara teşekkür ediyoruz. Geçmişteki 5 yılda olduğu gibi önümüzdeki 5 yılda da halkımızla bir araya gelmeye, onların evlerine misafir olmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Tütüncü, geçtiğimiz dönem Mehmet Akif Ersoy, Sütçüler, Habibler ve Hüsnü Karakaş mahallelerinde, yeni yolların açılması, asfalt, park, mülkiyet problemlerinin çözümü ve kat artışı gibi önemli çalışmalar yaptıklarını belirtti. Tütüncü, yeni yolların açılması ve emsal artışı çalışmalarının ardından bölgede gecekonduların yerine imara uygun modern konutların yapılmaya başladığını söyledi.

Bölgeye kazandırdıkları en önemli hizmetin 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi olduğunu ifade eden Başkan Tütüncü, Sütçüler bölgesinde 52 dönümlük arazide yapımı devam eden hastanenin bölgeye hayat vereceğine işaret eden Tütüncü, "Hastane ile bölgeye yeni konut, eğitim ve ticaret alanında yeni yatırımlar gelmeye başladı. Hastanenin hizmete girmesiyle birlikte Sütçüler bölgesi bambaşka olacak. Bölge hem şehirleşecek hem de gayrimenkullerin değeri artacak" dedi.

Yeni dönemde bölgenin alt ve üst yapı problemlerinin çözümüne yönelik adımlar atacaklarını söyleyen Başkan Tütüncü, Yeşilırmak Caddesi'nin doğu yakasında spor salonu ve kültür merkezi inşa edeceklerinin de bilgisini verdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tütüncü, 'Hastane Kepez'e Hayat Verecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement