Tütüncü, "Kepez Hizmete Güvenoyu Verdi" - Son Dakika
Yerel

Tütüncü, "Kepez Hizmete Güvenoyu Verdi"

Tütüncü, "Kepez Hizmete Güvenoyu Verdi"

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, seçim kampanyası döneminde gittiği Rasih Kaplan Caddesi’ni ve Özgürlük Halk Pazarı ziyaret ederek, vatandaşlarla ve esnafla seçim zaferinin sevincini paylaştı.

10.04.2014 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, seçim kampanyası döneminde gittiği Rasih Kaplan Caddesi'ni ve Özgürlük Halk Pazarı ziyaret ederek, vatandaşlarla ve esnafla seçim zaferinin sevincini paylaştı.

Ziyaretlere, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akbaş ve meclis üyeleri de eşlik etti. Tütüncü, Dokuma bölgesindeki Rasih Kaplan Caddesi ziyaretinde coşkulu bir şekilde karşılandı. Esnaf ve vatandaşlar, seçim döneminde kendilerini ziyaret eden Başkan Tütüncü'yü seçimin hemen ardında yanlarında görmenin mutluğunu yaşadılar.

Özgürlük Halk Pazarı esnafıyla da bir araya gelen Başkan Hakan Tütüncü, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde kendisine ve partisine gösterdikleri teveccühten dolayı vatandaşlara teşekkür etti. Tütüncü, her iki ziyarette hem vatandaşların hayırlı olsun tebriklerini kabul etti hem de dile getirilen sorunların çözümüne yardımcı oldu.

Beş yılda güzel bir Kepez inşa etme hedefini gerçekleştirdiklerini belirten Tütüncü, "Halkımız, seçimlerde hizmetlerimize teşekkür etti, kıymet verdi. 2009 Seçimleri'ni yüzde 34 ile kazanmıştık. Bu oranı 7 puan artırdık. Geçtiğimiz seçimleri 10 bin oy farkla kazanmıştık. Bu seçimde ikinci partiyle aradaki oy farkı 32 bin oldu. Bu büyük bir başarıdır. Bu başarı halkımızın başarısıdır" dedi.

Kendilerine destek veren Kepezlilerin çok güzel hizmetleri hak ettiğine vurgu yapan Başkan Hakan Tütüncü,"Parti teşkilatımla 5 yılı hep halkın içerisinde geçireceğiz. Seçimden hemen sonra mahalle ziyaretinde partimin ilçe başkanı, kadın kolları başkanı, gençlik kolları başkanı ve meclis üyeleri benim yanımda. Bu birlikteliğin, inanmışlığın bir göstergesidir. Biz 5 yıl boyunca teşkilatımla, meclis üyelerimizle hep halkın içerisinde olacağız, problemleri yerinde çözeceğiz" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tütüncü, 'Kepez Hizmete Güvenoyu Verdi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement