Tütüncü, Macera Ormanını İnceledi - Son Dakika
Yerel

Tütüncü, Macera Ormanını İnceledi

Tütüncü, Macera Ormanını İnceledi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Macera Ormanı’ndaki paintball sahasında atış yaptı.

09.05.2016 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Macera Ormanı'ndaki paintball sahasında atış yaptı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hizmete giren 70 dönümlük Antalya Kepez Macera Ormanı'nı test etti. Resmi açılışı 19 Mayıs'ta ve saat 16.00'da yapılacak olan parka yardımcıları Fatih Özaslan, Ramazan Alanay ve birim yöneticileri ile birlikte giden Başkan Tütüncü, işletimini Kepez A.Ş.'nin yapacağı alanı inceledi.

PAİNTBALL SAHASINDA ATIŞ YAPTI

Kepez Kent Ormanı bitişiğindeki alandaki restoranda ekibiyle bir araya gelen Tütüncü, çocuk biniciler için hazırlanmış manejleri gördü. Paintball alanına da giren Tütüncü, sahayı gezdikten sonra renkli boya bilyeleri atan silahları denedi. Plastik bardakları hedef tahtası yapan belediye yönetimi, keyifli dakikalar geçirdi. Sonrasında labirent ve çam ağaçları üzerinde çeşitli engellerin yer aldığı macera parkı alanını inceleyen Tütüncü, eksiklerin tamamlaması talimatı verdi.

YENİ BİR YEŞİL ALAN

Antalya'ya yeni bir yeşil alan kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Tütüncü, Antalya Kepez Macera Ormanı'nın ailecek yaşanabilecek bir ortam olarak tasarlandığını söyledi. Aynı zamanda heyecan arayanların tutkularına cevap verecek spor aktiviteleri de sunulduğunu anlatan Tütüncü, restoranı, sosyal tesisleriyle bu alanın, Kent Ormanı gibi 24 saat hizmet veren bir mekan olacağını duyurdu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tütüncü, Macera Ormanını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement