Tütüncü, Mahalle Ziyaretlerine Devam Etti - Son Dakika
Yerel

Tütüncü, Mahalle Ziyaretlerine Devam Etti

Tütüncü, Mahalle Ziyaretlerine Devam Etti

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, Gülveren ve Yenidoğan Mahalleleri sakinleriyle bir araya geldi.

15.06.2016 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, Gülveren ve Yenidoğan Mahalleleri sakinleriyle bir araya geldi.

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, her gün 2- 3 mahallede kurulan iftar sofralarına katılmaya devam ediyor. Gülveren ile Yenidoğan mahallelerinin sakinleriyle bir araya gelen Başkan Tütüncü, başkan yardımcıları, bürokratları ve AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı yönetimiyle birlikte vatandaşları selamladı.

İftar öncesi iki mahallenin muhtarlarının tespit ettiği evlerdeki yaşlıları, maddi durumu iyi olmayan aileleri ziyaret eden Tütüncü ile ekibi, taziye evlerinde de dua okudu. Davet edildiği işyerlerine de giren Tütüncü, kendisinden beklenen hizmetleri de dinledi, sorulara yanıt verdi.

AYNI SOFRANIN ETRAFINDA

Mahalle ziyaretlerinin ardından Tütüncü, orucunu Gülveren Mahallesi sakinleriyle aynı masada açtı. Ardından Yenidoğan Mahallesindeki iftar sofrasına giden Tütüncü, Kepezlilerle aynı sofranın etrafında iftar etmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurguladı.

Kepez'in 66 mahallesinin tamamında iftar sofraları kurulacağını hatırlatan Tütüncü, Ramazanın birlik ve beraberlik ruhunu hep birlikte yaşayacaklarını söyledi.

ŞERBET DAĞITTI

İftar yemeklerinin ardından teravih namazını kılmak için Yenimahalle'deki Hüseyin Alanyalı Camii'ne giden Tütüncü, burada da vatandaşlarla birlikte oldu. Namaz çıkışında cami avlusuna kurulu ikram çeşmesinin başına geçen Tütüncü, her yaştan ve kesimden Kepezliye ramazan şerbeti ikram etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tütüncü, Mahalle Ziyaretlerine Devam Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement