Tütüncü Mahalleleri Gezdi - Son Dakika
Yerel

Tütüncü Mahalleleri Gezdi

Tütüncü Mahalleleri Gezdi

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, Ramazan süresince yaptığı mahalle ziyaretlerini Kepez ve Ünsal Mahallelerinde devam ettirdi.

21.06.2016 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, Ramazan süresince yaptığı mahalle ziyaretlerini Kepez ve Ünsal Mahallelerinde devam ettirdi.

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, mahalle ziyaretlerini Kepez ve Ünsal Mahallelerinde sürdürdü. Başkan yardımcıları, meclis üyeleri, belediye bürokratları ve AK Parti Kepez Teşkilatı temsilcileriyle birlikte mahalle ziyaretleri yapmayı bir gelenek haline getiren Başka Tütüncü, muhtarların belirlediği dezavantajlı aileleri özellikle ziyaret ediyor.

HASTASI OLANLAR ÖNCELİKLİ

Hastası olanlara öncelik veren Tütüncü, belediyesinin evde sağlık hizmeti gibi sağlık üzerine olan tüm birimlerini harekete geçiriyor. Ziyaret ettiği evlerde yaşlıların yaşlılık aylığı gibi imkanlardan yararlanmaları için yönlendirmeler yapan Tütüncü, karşılaştığı çocuklara da çeşitli hediyeler verdi.

VATANDAŞLARLA ORUCUNU AÇTI

Mahalle ziyaretlerinin ardından her iki mahallenin meydanlarında düzenlenen iftar sofralarına katılan Tütüncü, herkesin Ramazanı'nı kutlayarak, iyi bir bayram geçirilmesini diledi. Vatandaşlar ile birlikte orucunu açan Tütüncü, Kepezliler ile aynı sofralarda oruç açmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurguladı.

ŞERBET İKRAM ETTİ

Tütüncü, her iki iftar alanını ziyaret ettikten sonra teravih namazına gitti. Namaz çıkışında ramazan şerbeti akan çeşmeleri olan ikram çeşmesi aracının başına geçen Tütüncü, cemaate kendi elleriyle şerbet ikram etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tütüncü Mahalleleri Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement