Tütüncü, "Modern Yollar Yapıyoruz" - Son Dakika
Yerel

Tütüncü, "Modern Yollar Yapıyoruz"

Tütüncü, "Modern Yollar Yapıyoruz"

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeni Emek Mahallesi Şelale Caddesi’nin yollarını sıcak asfaltla kaplıyor.

01.10.2014 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeni Emek Mahallesi Şelale Caddesi'nin yollarını sıcak asfaltla kaplıyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarının sürdüğü Yeni Emek Mahallesi'nde Şelale Caddesi'ni ziyaretinde yaptığı açıklamada, son dere eskimiş asfaltıyla çok ciddi manada trafik tehlikelerinin oluştuğunu söyledi.

Başkan Tütüncü konuşmasında, "İlçemizin en çok kullanılan transit yollarından biriydi ve buranın en güzel hale gelmesi için fen işleri müdürlüğümüz gerekli çalışmalarını başlattı. Diğer kurum ve kuruluşlarla birlikte, elektrik idaresinin hatları yer altına alması, sokak aydınlatmasının yapılması ve asfaltın sil baştan yenilenmesi suretiyle, bu caddeyi güzel bir hale getirdi" dedi.

Yaklaşık 4400 metrelik yolda çalışma yaptıklarını bildiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Kütükçü köprüsüyle Varsak köprüsü arasında kalan kısım son derece modern bir yol haline geldi. Sorumluluğumuz dahilindeki tüm sokak ve caddelerini, Kepez'in güzelliğine yaraşır hale getirmenin gayreti içerisindeyiz. Bu çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Kepez'in gücüne yeni yollarla, yeni bağlantı yollarıyla daha modern caddeleriyle güç kazandırıyoruz. Kepez'in gücüne güç katmaya, durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tütüncü, 'Modern Yollar Yapıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement