Tütüncü, Otogar Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Tütüncü, Otogar Esnafını Ziyaret Etti

Tütüncü, Otogar Esnafını Ziyaret Etti

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Otogar İşletmesi’nde esnaf ve yöneticilerle bir araya geldi.

09.11.2015 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Otogar İşletmesi'nde esnaf ve yöneticilerle bir araya geldi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, seçimin ardından otogar esnafıyla bir araya geldi. Otogar içerisinde işletmelerde çalışan personelle selamlaşan Tütüncü, otobüs firmalarında çalışan vatandaşlarla sohbet etti. Esnafla ve vatandaşla bir araya gelen Tütüncü, ardından Türkiye Otobüsçüler Federasyonu Derneği (TOFED) Antalya Şubesi ve Otogar Taksiciler Kooperatifi'ni ziyaret etti.

BİZİM SİYASETİMİZ FARKLIDIR

Esnaf ziyaretinin ardından TOFED'in Antalya Otogar şubesi Başkanı Cemal Yağcı ve dernek üyeleriyle bir araya gelen Tütüncü, istikrardan yana olan seçim sonucunu değerlendirdi. Tütüncü, "Siyasetçiler seçim zamanı görünür, seçimden sonra kaybolurlar. Bizim siyaset anlayışımızda buna yer yok. Biz seçimden sonra da halkımızın yanındayız" dedi. Seçimin ardından işlerin daha iyiye gittiğini ve millet için en iyisinin olmasını istediklerini ifade eden Yağcı, Tütüncü'ye her zaman yanlarında olduğu için teşekkür etti.

Otogar ve TOFED ziyaretlerinin ardından Otogar Taksiciler Kooperatifini ziyaret eden Tütüncü, taksici esnafıyla bir araya geldi. Tütüncü, taksicilerin isteklerini not ederek ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tütüncü, Otogar Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement