Tuzla Belediyesi, Yetim Çocuklara İftar Yemeği Verdi - Son Dakika
Yerel

Tuzla Belediyesi, Yetim Çocuklara İftar Yemeği Verdi

Tuzla Belediyesi, 21. Geleneksel Yetimler Haftası kapsamında yetim çocuklara iftar yemeği verdi.

29.06.2016 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tuzla Belediyesi, 21. Geleneksel Yetimler Haftası kapsamında yetim çocuklara iftar yemeği verdi. Yemeğe katılan Tuzla belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "Herkesin yanında olmaya çalışıyoruz" dedi.

Her yıl Ramazan ayının son haftasını yetimlere ayıran Tuzla Belediyesi, yetim çocuklara iftar yemeği verdi. Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen iftar yemeğine Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı ile AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"HERKESİN YANINDA OLMAYA ÇALIŞIYORUZ"

İftar yemeği sonrası konuşma yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "Sevgi burada yapılan çalışmaların temelindeki en önemli kavram. Hayat geçmişe bakarak anlaşılır ama geleceğe bakarak yaşanılır. O nedenle buradaki davetlerimizi farklı bir şekilde sınıflandırarak bahsetmek istemiyorum. Bizi bir arada tutan sevgimiz ve birbirimize karşı saygımız. Sevgiden daha güzel bir fiil var ki o da yardımlaşmaktır" dedi.

Başkan Yazıcı, konuşmasının devamında Tuzla'da her kesimden insan yanında olduklarını vurgulayarak, "Bu organizasyonların hepsinin içerisinde sevgilerini akıtmış olan gönüllülerimiz aynı zamanda yardımlaşmak gibi çok güzel bir şeyi ortaya koyuyorlar. Tuzlamızda engellisi, yetimi, kimsesizi, yaşlısı, dulu, şehit ailelerine varıncaya kadar hiç kimseyi yalnız bırakmadan biz herkesin yanında olmaya çalışıyoruz. Bugün de burada kendi mutluluğunun dışında başka insanların mutluluğunu düşünen ve o mutluluklarıyla mutlu olan kardeşlerimizin emeği oldu. Onlara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

İftar sonrası, düzenlenen etkinliğe destek veren kişilere plaket takdimi edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tuzla Belediyesi, Yetim Çocuklara İftar Yemeği Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement