Tuzla'da Hep Birlikte Madde Bağımlılığına Hayır Projesi" - Son Dakika
Yerel

Tuzla'da Hep Birlikte Madde Bağımlılığına Hayır Projesi"

Tuzla Belediyesi ve Tuzla Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılan, "Tuzla'da Hep Birlikte Madde Bağımlılığına Hayır Projesi" devam ediyor.

01.07.2015 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tuzla Belediyesi ve Tuzla Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılan, "Tuzla'da Hep Birlikte Madde Bağımlılığına Hayır Projesi" devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, gönüllülük esasına göre yürütülen proje kapsamında psikolog ve rehber öğretmenlere, "psiko-sosyal ön müdahale teknikleri eğitimi" verildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, madde bağımlılığıyla mücadele sürecinin, mağdur annelerin gönüllü mücadele isteğiyle başladığını belirtti.

Mağdur annelerin kendisine gelerek, "Evlatlarımızı uyuşturucunun ağından kurtaralım. Biz de bu işin içinde olmak, mücadeleye gönüllü katılmak istiyoruz" dediklerini ifade eden Yazıcı, o annelerin çağrısının projenin temelini oluşturduğunu vurguladı.

Yazıcı, madde bağımlılığının toplumsal bir sorun olduğunu vurgulayarak, "Bu sorunun üstesinden gelmek için birlikte hareket ediyoruz. Sivil inisiyatif olmadan hiçbir hareket başarıya ulaşmaz. Biz de bu kampanyada toplumun tüm kesimleriyle, Tuzla halkıyla birlikte bu mücadeleyi sürdürüyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tuzla'da Hep Birlikte Madde Bağımlılığına Hayır Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement