Tuzla'daki İlkokul Öğrencileri Oyuncak Atölyesinde Halepli Çocuklar İçin Oyuncak Yaptı - Son Dakika
Güncel

Tuzla'daki İlkokul Öğrencileri Oyuncak Atölyesinde Halepli Çocuklar İçin Oyuncak Yaptı

Tuzla\'daki İlkokul Öğrencileri Oyuncak Atölyesinde Halepli Çocuklar İçin Oyuncak Yaptı

İSTANBUL Tuzla'da kurulan oyuncak atölyesinde ilkokul öğrencileri Halepli çocuklar için oyuncak hazırladı.

20.12.2016 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İSTANBUL Tuzla'da kurulan oyuncak atölyesinde ilkokul öğrencileri Halepli çocuklar için oyuncak hazırladı. Atölyeye gelerek çocuklarla oyuncak yapan Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, "Bütün dünyada çocukların oyuncaklarıyla oynayarak büyümesi lazım" dedi.

Tuzla Belediyesi tarafından kurulan oyuncak atölyesinde yapılan oyuncaklar Halepli çocuklara gönderiliyor. Atölyede bir araya gelen ilkokul öğrencileri, Halepli çocuklar için oyuncak yaptı. Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı: "Halep de dahil dünyanın birçok yerinde çocukların travmatik büyümelerine neden olan olayların yaşandığı bir dönemde çocuklar çocukluğunu yaşayamazsa geleceğin daha iyi olacağını düşünmek hayal olur. Büyük travmalar yaşamış Halep'teki çocuklarımız başta olmak üzere çocuklarımıza oyuncak yapıyoruz. Bu çocukların çocuklara katkısı şeklinde bir proje. İmece usulü, çocukların anne babalarıyla birlikte yaptıkları oyuncakları Halepli çocuklarımıza göndereceğiz. Çünkü çocuklarımızın çocukluğunu yaşaması gerek. Hem ilçemizde hem ülkemizde hem de bütün dünyada çocukların çocukluğunu yaşayarak oyuncaklarıyla oynayarak büyümesi lazım. Buradan yapılacak olan bütün oyuncaklar Halepli çocuklarımıza gönderilecek" dedi.

Haftanın yedi günü 09.00 ile 16.00 saatleri arasında açık olan atölye hafta içi ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin hizmetinde, hafta sonlarında da çocuklar anne babalarıyla birlikte kendi oyuncaklarını yaparak el becerilerini geliştirme fırsatı bulacak. Etkinlikler bir psikolog ve 2 teknik uzman gözetiminde yapılacak. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tuzla'daki İlkokul Öğrencileri Oyuncak Atölyesinde Halepli Çocuklar İçin Oyuncak Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement