Tuzla Kaymakamlığı ve Belediyesinden Şehit ve Gaziler Onuruna Yemek - Son Dakika
Yerel

Tuzla Kaymakamlığı ve Belediyesinden Şehit ve Gaziler Onuruna Yemek

Tuzla Kaymakamlığı ve Belediyesinden Şehit ve Gaziler Onuruna Yemek

Tuzla Kaymakamlığı ve Belediyesi şehit ve gaziler onuruna yemek organizasyonu düzenledi.

17.03.2017 21:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tuzla Kaymakamlığı ve Belediyesi şehit ve gaziler onuruna yemek organizasyonu düzenledi. Yemekte konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İstanbul'daki tüm şehit ve gazi ailelerine Tuzla Kart çıkartacaklarını belirtti.

Tuzla Kaymakamlığı ve Tuzla Belediyesi'nce, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde vatan ve demokrasi şehitleri ve gazileri onuruna geleneksel yemek organizasyonu düzenledi.

Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemekte bir konuşma yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İstanbul'daki tüm şehit ve gazi ailelerine Tuzla Kart çıkartacaklarını, Tuzla Belediyesi sosyal tesislerinde yılda 4 kez ücretsiz yemek ve tüm tesislerden yüzde 20 indirimli yararlanma imkanı sunacaklarını söyledi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yemekte yaptığı konuşmada şehit ve gazi ailelerini 'Sizler bizim ailemizdensiniz' şeklinde tanımladı. Tüm vatandaşların şehit ve gazilere minnet borcu bulunduğunu belirten Başkan Yazıcı, "Tuzla'da tüm şehit ve gazi aileleri ile yılın 365 günü birlikte olmaya çalışıyoruz. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı'nda Şehit ve Gazi Aileleri Komisyonu kurduk. Bu komisyon her zaman şehit ve gazi ailelerimiz ile beraber oluyor. Tuzla'da şehit ve gazi ailelerimizin yararlandığı hizmetleri İstanbul geneline yayıyoruz. İstanbul'daki tüm şehit ve gazi ailelerine Tuzla Kart çıkaracağız. İstanbul'daki tüm şehit ve gazi aileleri Tuzla Kart ile yılda 4 kez Tuzla Belediyesinin 5 sosyal tesisinde ücretsiz yemek yiyebilecek, tüm tesislerimizden ayrıca yüzde 20 indirimli olarak yararlanabilecek" dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, şehit ve gazi ailelerine "Kiminizin evladı, kiminizin kardeşi, kiminizin eşi, kiminizin de babası bu topraklar uğruna, kutsal değerlerimiz uğruna şehit olarak sizleri bu vatana emanet bıraktı. Şunu asla unutmayın ki; vatanımızın, bayrağımızın ve kutsal değerlerimizin uğruna can vermeye hazır milyonlar var" mesajını verdi.

İlçe protokolü, yemeğin ardından tüm masaları tek tek gezerek şehit ve gazi aileleri ile görüştü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tuzla Kaymakamlığı ve Belediyesinden Şehit ve Gaziler Onuruna Yemek - Son Dakika


Advertisement