Tv 5'in Kuruluşunun 10 Yılı - Son Dakika
Güncel

Tv 5'in Kuruluşunun 10 Yılı

Kuruluş, düzenlenen törenle kutlandı.

21.05.2014 21:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TV 5 kanalının kuruluşunun 10 yılı, törenle kutlandı.

Kanalın Sefaköy'deki merkez binasında düzenlenen ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan gecede, kanalın 10 yılını anlatan tanıtım filmi gösterildi.

Törende konuşma yapan TV 5 Genel Koordinatörü Mustafa Geçer, 10 yıldır reyting amacı gütmeden, sadece gerçekleri anlatmak için yayın yaptıklarını söyledi. Medyanın "4. kuvvet" olarak sayıldığını belirten Geçer, kurumların artık amaçlarına ulaşmak için medyayı sıklıkla kullandıklarını, medyayı kullananların da dünyayı yönettiğini anlattı.

Geçer, küresel güçlerin medyayı güçlü bir şekilde kullandığını anlatarak, "Olanı değil de olmasını istediklerini insanlara ulaştırıyorlar. Ülkemizde de çok fazla medya kuruluşu var. İnsanlar buralardan bilgi alıyor ve buna göre kararlarını veriyorlar. Günde 4 saatten fazla televizyon izlenen bu ülkede, insanların tercihlerini medya kuruluşları yönlendiriyor ve değiştirebiliyor" dedi.

İnsanlara kardeşliği, doğruluğu anlatmak için yola çıktıklarını aktaran Geçer, "İlk 10 yılımız istediğimiz gibi geçti. İkinci 10 yıl da hizmet televizyonu olarak, bu yayın politikalarından taviz vermeden yayınlarına devam edecek. Daha fazla insana ulaşacağız inşallah. Yayınları daha geniş alanlara ulaştırmak istiyoruz" diye konuştu.

Kanalın Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Kodak da milyonlara hitap eden bir kanal olduklarını dile getirerek, "İnsanlarımız bu kanala sahip çıktı. Kanalımızın ayrı bir kokusu var. Bunu düyanın ve ülkemizin değişik yerlerinde duymamız mümkün. TV 5 sadece bir kanal değil, bir dava, hayat mücadelesidir. İnşallah ele ele vererek, hep beraber mücadele edeceğiz. Dilimizin döndüğü kadar bu mücadelemizi büyütmek zorundayız" ifadelerini kullandı.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ise TV 5'in doğrularını anlatan bir kanal olduğunu ifade ederek, "Kanalı kuranlardan, yaşatanlardan Allah razı olsun. Başarılarının devamını istiyoruz. İnşallah bundan sonra reyting ve reklamının yüksek olduğu bir kanal diliyorum" dedi.

Programa, Anadolu Ajansı İstanbul Bölge Müdürü Mustafa Ekici, Yeni Akit Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, Cihan Haber Ajansı Genel Müdürü Abhülhamit Bilici ile değişik medya kuruluşlarından ve siyasi partilerden temsilciler de katıldı.

Program, yapılan duanın ardından sona erdi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tv 5'in Kuruluşunun 10 Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.

  • Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı
    03:34 Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı

    Avustralya'nın Sydney kentinde bir kiliseye düzenlenen saldırıda piskopos dahil en az 4 kişi bıçaklandı. Polis, saldırganın gözaltına alındığını ve olayı bir 'terörist eylem' olarak değerlendirdiklerini açıkladı. Saldırının ardından kilisenin dışında toplanan yüzlerce kişi, saldırganın kendilerine verilmesini talep etti ve polisle çatıştı. İki polis yaralandı ve 20 polis aracı hasar gördü. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Saldırının kişisel bir eylem olduğu belirtilirken, olaylar birbiriyle bağlantılı değil. Kilise saldırısının ardından güvenlik önlemleri alındı.

  • Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti
    03:25 Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti

    Uludere ilçesinde meydana gelen kazada, Ferhat Bilen'in kullandığı hafif ticari araç dereye düştü. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan Abdulkerim Babat, Melek Soylu, Haşim Babat ve Sevim Demircioğlu hayatını kaybetti. Sevim Demircioğlu ise tedavi altına alındı.

  • Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak
    03:09 Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak

    Dünyada milyonlarca kayıtlı kullanıcısı olan uygulamanın Türkiye'de 1 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaştığı belirtildi. Rekabet Kurumu tarafından alınan karar sonrası uygulama kullanıcılarına veda mesajı yolladı. Threads 29 Nisan 2024 tarihinden itibaren Türkiye'de kullanılamayacak.


Advertisement