Tv Kanallarına Numara Bırakıp Arayanları Gasbettiler - Son Dakika
Güncel

Tv Kanallarına Numara Bırakıp Arayanları Gasbettiler

Kendilerini eşcinsel olarak tanıtıp, uydu üzerinden yayın yapan bazı televizyon kanallarına sohbet için bıraktıkları telefon numarasını arayan kişileri gasbettikleri öne sürülen 3 kişi yakalandı.

12.08.2014 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkentte, kendilerini eşcinsel olarak tanıtıp, uydu üzerinden yayın yapan bazı televizyon kanallarına bıraktıkları telefon numarasını arayan kişilerin kredi kartları ve telefonlarını gasbettikleri öne sürülen 1'i kadın, 3 kişi yakalandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, televizyonda gördüğü telefon numarasından ulaştığı ve birlikte Karapürçek'te ormanlık alana gittiği kişilerce gasbedildiğini öne süren bir kişinin şikayeti üzerine, çalışma başlattı.

Telefon numarasından zanlıların kimliğine ulaşan polis ekipleri, M.G. ve R.G. adlı kişiler ile İ.U. adlı  kadını gözaltına aldı.

Zanlılar, emniyet ve jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Eşcinsel olduklarını belirterek, televizyonlara bıraktıkları numaraları arayan kişilerle buluştukları, bu kişileri ilişki bahanesiyle ıssız yerlere götürdükleri, buralarda fantazi gerekçesiyle mağdurları emniyet kemeriyle otomobilin koltuğuna bağlayıp, kredi kartları, cüzdan ve telefonlarını gasbettikleri öne sürülen zanlıların, bu yöntemle 5 kişiyi gasbettikleri iddia ediliyor. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tv Kanallarına Numara Bırakıp Arayanları Gasbettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement