Twitter'da Gece Modu Yeniliği! - Son Dakika
Teknoloji

Twitter'da Gece Modu Yeniliği!

Twitter\'da Gece Modu Yeniliği!

Sosyal medya uygulamaları içerisinde önemli bir yeri olan Twitter uygulamasıyla ilgili tasarımsal yenilikler devam ediyor.

30.06.2016 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medya uygulamaları içerisinde önemli bir yeri olan Twitter uygulamasıyla ilgili tasarımsal yenilikler devam ediyor. Beyaz ağırlıklı bir temayla karşımızda olan Twitter'a bu kez siyah ağırlıklı bir mod geldi. Geç saatlerde ya da karanlık ortamda gözü yormayı engelleyecek bu moda isim olarak Night Mode (gece modu) verilmiş.

Yüksek oranda beyaz renk ağırlıklı bir tasarım barındıran Twitter için ilk olarak beta kullanıcılarına sunulacak bir yenilik paylaşıldı. Buna göre artık siyah rengin ağırlıkta olduğu bir gece modu karşımıza çıkacak. Buradaki asıl amaç ise göz sağlığını etkilenmesini engellemeye çalışmak. Bu durum için ekran parlaklığını sıfıra indirmek gibi bazı çözümler bulmaya çalışan kişilere yeni özellik çok işe yarar olacak.

Android kullanıcılarına gelecek olan yeni güncellemeyle artık uygulamanın  Ayarlar bölümünden gece modunu etkin hale getirebilirsiniz. Uygulamayaulaşabilirsiniz.

Utku Can Barut –

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Twitter'da Gece Modu Yeniliği! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement