Twitter'da Yakında Neler Olacak? - Son Dakika
Teknoloji

Twitter'da Yakında Neler Olacak?

Twitter\'da Yakında Neler Olacak?

Sosyal ağ Twitter kullanıcılara yenilikler sunmaya hazırlanıyor.

13.11.2014 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
-

Twitter her geçen gün kendini yenileyerek kullanıcılarının daha kolay paylaşım yapabilmesi ve içerik oluşturabilmesi için çalışıyor. Bu konuda önümüzdeki günlerde de pek çok yeniliği hayata geçirmeye hazırlanıyor. Twitter blogunda, yeni güncellemeleriyle ilgili yazıyı paylaştı. Yazıda yer alan açıklamalardan bazıları şu şekilde;


"Bildiğiniz gibi, her gün 500 milyon'a yakın Tweet'in yer aldığı Twitter'da, en aktif Twitter kullanıcıları için bile, kendi ilgilendikleri alanda her şeye ulaşmak mümkün olmayabiliyor. Bu nedenle hem gün boyu Twitter'da olan hem de yalnızca birkaç dakikasını ayıran kullanıcının ilgi alanları ile ilgili konuları daha kolay bulabilecekleri bir arayüz için neler yapabileceğimiz üzerine çalışıyoruz. Bunu yaparken, bir yandan Twitter'a özel olan "Gerçek zaman doğasını" korumayı da ihmal etmiyoruz.


Örnek vermek gerekirse, Twitter'a geldiğinizde size neler olduğu ile ilgili anlık bir görüntüyü deneyimliyoruz. Bunun için takip ettikleriniz ve bağlantı kurduklarınızla ilgili neleri kaçırdığınızı, siz Twitter'a giriş yapar yapmaz bildiriyoruz.


Ayrıca, zaman ayırmak istemeyen yeni kullanıcılar için anlık ve kişiye özel zaman çizelgesi gibi fikirler üzerinde çalışıyoruz.


Biz Twitter'da herkes için bir şeyler olduğuna inanıyor ve sizin basit ve niş bir başlangıç bulmanızı sağlamak için çalışıyoruz.


Ayrıca Direkt Mesajı da unutmadık. Herkese açık bir konuşmayı daha özel hale getirmek için bir kaç güncelleme yaptık. Bunlardan ilki bugün anons edildi ve önümüzdeki hafta başlayacak. Artık Tweet'lerinizi özel ve orjinal olarak Direkt Mesaj yoluyla paylaşıp tartışabileceksiniz."





Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Twitter'da Yakında Neler Olacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement