Twitter'ın Başarısı İPZ'14'Te Açıklanıyor! - Son Dakika
Güncel

Twitter'ın Başarısı İPZ'14'Te Açıklanıyor!

Twitter EMEA Bölgesi Satış Operasyonları Sorumlusu Katie Lampe, sosyal medya devi Twitter'ın başarı sırları ve pazarlama stratejilerini sadece İPZ'14 katılımcıları ile paylaşacak.

25.08.2014 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Twitter EMEA Bölgesi Satış Operasyonları Sorumlusu Katie Lampe, sosyal medya devi Twitter'ın başarı sırları ve pazarlama stratejilerini sadece İPZ'14 katılımcıları ile paylaşacak. Markanın reklam çalışmalarına da katkıda bulunan Lampe, 11 Eylül Perşembe günü Swissotel The Bosphorus'ta ''Doğru Anlarda Pazarlama'' başlıklı sunumuyla davetlilerle buluşacak.

İnteraktif Pazarlama Zirvesi, dokuzuncu yılında sosyal medya devi Twitter'ın EMEA Bölgesi Satış Operasyonları Sorumlusu Katie Lampe'i konuşmacı olarak ağırlıyor. Dünya çapında yüz binlerce kullanıcıya ulaşan Twitter'ın reklam operasyonu ekibinin kurulmasına da katkıda bulunan Katie Lampe şuanda 15 ülkenin ticari operasyonlarını yönetiyor.
Katie Lampe, 11 Eylül Perşembe günü Swissotel The Bosphorus'ta TTNET ve Türk Telekom ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek İPZ'14'te ''Doğru Anlarda Pazarlama" başlıklı panelde sosyal medya devinin bilinmeyen yönlerini katılımcılarla paylaşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Twitter'ın Başarısı İPZ'14'Te Açıklanıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement