Tzob Genel Başkanı Bayraktar Muğla'da - Son Dakika
Yerel

Tzob Genel Başkanı Bayraktar Muğla'da

Tzob Genel Başkanı Bayraktar Muğla\'da

"Bizim çiftçimiz, Müslüman katliamı yapan ve acımasızca çoluk çocuk demeden Filistin halkını katleden böyle bir ülkenin ürünlerini kullanmak istemiyor" "Türkiye Ziraat Odaları Birliği olarak İsrail mallarını boykot etme düşüncesindeyiz"

21.07.2014 21:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, "Bizim çiftçimiz, Müslüman katliamı yapan ve acımasızca, çoluk çocuk demeden Filistin halkını katleden böyle bir ülkenin ürünlerini kullanmak istemiyor" dedi.

Bayraktar, Yatağan Ziraat Odası'nda yaptığı konuşmada, İsrail'in Gazze'de vahşice bir katliam yaptığını ve dünyanın da buna seyirci kaldığını ifade etti.

Bazı ülkelerin İsrail'i desteklemesine anlam veremediğini belirten Bayraktar, şunları kaydetti:

"Böyle bir katliama bırakın destek olmayı, seyirci kalmak bile vebal getirir. Bence sadece açıklamalar yetmez. İsrail'e uygulamamız gereken müeyyideler varsa bunları uygulamamız lazım. Biz de Türkiye Ziraat Odaları Birliği olarak İsrail mallarını boykot etme düşüncesindeyiz. Yani bizim çiftçimiz, Müslüman katliamı yapan ve acımasızca, çoluk çocuk demeden Filistin halkını katleden böyle bir ülkenin ürünlerini kullanmak istemiyor. Kullanmamız da gerekir. Böyle bir kampanyanın da içindeyiz, bunun kararını da alacağız."

Türk milletinin İsrail malı kullanmak istemediğine işaret eden Bayraktar, "Devletin bunu dikkate alması lazım ve ticari anlaşmalarını gözden geçirmesi, ithalatı da durdurması gerekir diye düşünüyorum" dedi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tzob Genel Başkanı Bayraktar Muğla'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement