Tzob Genel Başkanı Bayraktar, Polatlı'da Hasat Bayramına Katılacak - Son Dakika
Ekonomi

Tzob Genel Başkanı Bayraktar, Polatlı'da Hasat Bayramına Katılacak

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Ankara’nın Polatlı ilçesinde düzenlenecek hasat bayramında tarım ve hububatla ilgili açıklamalarda bulunacak, biçerdöverle buğday hasadı yapacak.

08.07.2015 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Ankara'nın Polatlı ilçesinde düzenlenecek hasat bayramında tarım ve hububatla ilgili açıklamalarda bulunacak, biçerdöverle buğday hasadı yapacak.

9 Temmuz 2015 Perşembe günü (yarın) saat 10.45'de başlayacak hasat bayramına, TZOB Yönetim Kurulu üyeleri, Ankara ile bölge Ziraat Oda başkanları ve çiftçiler katılacak. Bayraktar, hasat bayramında yapacağı konuşmada rekolte rakamlarını, dekar başına verimi, üretim ve kullanımda kayıpları, ithalat ve ihracat rakamlarını, fiyatı değerlendirecek.

Beslenmede çok önemli bir yeri olan tahılda İç Anadolu Bölgesi'nin ülkenin tahıl ambarı niteliğinde olduğunu belirten Bayraktar, buğday üretiminin üçte birinin İç Anadolu'da yapıldığını, tahıl hasadının ülkemiz tarımının en önemli faaliyetlerinden biri olduğunu belirtti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Tzob Genel Başkanı Bayraktar, Polatlı'da Hasat Bayramına Katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement