U-13 Takımına Başkan Duruay'dan Altınlı Ödül - Son Dakika
Yerel

U-13 Takımına Başkan Duruay'dan Altınlı Ödül

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Belediyespor U-13 futbol takımını başarılarından dolayı tebrik ederek oyunculara cumhuriyet altını hediye etti.

07.07.2015 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Belediye spor U-13 futbol takımını başarılarından dolayı tebrik ederek oyunculara cumhuriyet altını hediye etti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Belediyespor U-13 futbol takımını başarılarından dolayı tebrik ederek oyunculara cumhuriyet altını hediye etti. Gölbaşı Belediyespor U-13 Futbol takımı bu yıl hem Ankara Şampiyonu oldu hem de Türkiye şampiyonasına katılıp Türkiye'nin ilk 16 takımları arasına girerek büyük başarı sağladı. Bolu'da düzenlenen Türkiye Şampiyonası ilk etap elemelerinde grubundan lider olarak çıktıktan sonra ve Bursa'da düzenlenen Türkiye şampiyonası 2. Ayağına katıldı. Burada da Türkiye'nin köklü takımları olan Beşiktaş ve Altınordu spor ile mücadele etti. Gölbaşı Belediyespor başarılarından dolayı Türkiye'nin ilk 16 takımı arasına girmeyi başardı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay Gölbaşı Belediyespor U-13 Futbol takımına başarılarından dolayı Belediye Meclis toplantısında alınan karar ile takıma Cumhuriyet altını hediye etti ve oyuncuları başarılarından dolayı tek tek tebrik etti.Oyuncular Bursa'daki şampiyonda rakipleri olan Beşiktaş ve Altınordu spor dan aldıkları flamaları başkan Duruay'a hediye ettiler.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Belediyespor U-13 futbol takımımız çok önemli başarılara imza attı. Onların yaşları küçük ama gönülleri büyük. Oynadıkları maçlarda gönüllerini ortaya koyarak mücadele ettiler ve Gölbaşı Belediyespor' un adını her yerde duyurdular. Biz amatör bir takım olabiliriz ama oyuncularımız oynadıkları oyunlar ile bir profesyonel takımlar kadar başarı sağlıyorlar. Biz her zaman skora değil, spora önem verdik. Spora verdiğimiz önemde başarıya dönüştü. Gölbaşı Belediyespor'un başarıları da her geçen gün büyüyecek. Takımızın bu güzel başarılarından dolayı önce oyunculara, teknik kadroya, yönetime ve spor kulübü başkanımız Hayati Çal'a teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel U-13 Takımına Başkan Duruay'dan Altınlı Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement