U-19 Türkiye Şampiyonası Ağrı Bölge Elemeleri Başladı - Son Dakika
Yerel

U-19 Türkiye Şampiyonası Ağrı Bölge Elemeleri Başladı

U-19 Türkiye Şampiyonası Ağrı Bölge Elemeleri Başladı

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2014-2015 U-19 Türkiye Şampiyonası 1. kademe 16. grup müsabakaları Ağrı’da başladı.

02.05.2015 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2014-2015 U-19 Türkiye Şampiyonası 1. kademe 16. grup müsabakaları Ağrı'da başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 24 merkezde yapılan U-19 Türkiye Şampiyonası 1. kademe 16. grup müsabakalarına Erzurum, Iğdır, Kars ve Van illerinden birer takım katıldı. Vali Lütfi Yigenoğlu Stadyumu'nda başlayan grup maçlarında ilk olarak Erzurum Yol Spor ile Iğdır Aras Spor karşılaştı. Çekişmeli geçen müsabakada Erzurum ekibi rakibini 2-1 yenmeyi başararak şampiyonaya 3 puanla başladı. Günün ikinci maçında ise grubun güçlü takımlarından Van DSİ Spor ile Kars Spor karşılaştı. Güçsüz rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen Van ekibi müsabakadan 6 farklı galibiyetle ayrıldı. Üç gün sürecek olan grup müsabakalarında ilk günün ardından oluşan puan tablosunda Van DSİ Spor birinci sırayı alırken, Erzurum Yol Spor ikinci, Iğdır Aras Spor üçüncü, Kars Spor ile dördüncü olarak grupta son sırada yer aldı. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel U-19 Türkiye Şampiyonası Ağrı Bölge Elemeleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement