U Dönüşü Kazası: 2 Motosiklet Sürücüsü Yaralı - Son Dakika
Güncel

U Dönüşü Kazası: 2 Motosiklet Sürücüsü Yaralı

U Dönüşü Kazası: 2 Motosiklet Sürücüsü Yaralı

Üsküdar'da yolun en sağ şeridinde seyir halindeki otomobilin sürücüsü, U dönüşü yapmak için sol taraftaki viraja girmek isteyince, aracıyla iki motosiklete çarptı.

30.09.2014 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üsküdar'da yolun en sağ şeridinde seyir halindeki otomobilin sürücüsü, U dönüşü yapmak için sol taraftaki viraja girmek isteyince, aracıyla iki motosiklete çarptı. Motosikletlerden biri otomobil altında kalırken diğeri 20 metre uzağa savruldu. Kazada iki motosiklet sürücüsü yaralandı.

Kaza saat 13.00 sıralarında Altunizade Mahir İz caddesi'nde meydana geldi. Zihşan Küçükler 34 BM 1791 plakalı otomobiliyle Ümraniye yönüne doğru seyir halindeydi. İddiaya göre en sağ şeritten giden Küçükler, Üsküdar yönüne doğru U dönüşü yapmak için en solda bulunan viraja girmek istedi. Otomobilini bu yöne doğru çeviren Küçükler, soldan gelen 34 RBF 35 ve 34 GP 0930 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle 34 RBF 35 plakalı motosiklet, otomobilin altına girerken diğer motosiklet ise 20 metre uzağa savruldu.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık görevlileri olay yerinde ilk müdahalenin ardından yaralı motosiklet sürücüleri Aytuğ Özkuş (27) ile Yavuz Tolga Akgül'ü (26) ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

Kazayla ilgili polisin incelemesinin ardından motosikletler ve otomobil çekici tarafından yoldan kaldırıldı. Kaza nedeniyle kısa süreli trafik sıkışıklığı yaşandı. Hastanede tedavileri devam eden motosiklet sürücülerinin durumunun iyi olduğu öğrenildi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel U Dönüşü Kazası: 2 Motosiklet Sürücüsü Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement