U19 Milli Takımı, İzlanda Karşısında - Son Dakika
Spor

U19 Milli Takımı, İzlanda Karşısında

U19 Milli Takımı, İrlanda Cumhuriyeti'nin ev sahipliğinde düzenlenen UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Elit Tur 4. Grup'taki üçüncü ve son maçında bugün İzlanda ile karşılaşacak.

02.06.2014 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

U19 Milli Takımı, İrlanda Cumhuriyeti'nin ev sahipliğinde düzenlenen UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Elit Tur 4. Grup'taki üçüncü ve son maçında bugün İzlanda ile karşılaşacak.

University College Dublin Stadı'nda TSİ 17.00'de başlayacak karşılaşmayı Danimarka Futbol Federasyonu'ndan Anders Poulsen yönetecek. Gruptaki ilk maçında Sırbistan ile 1-1 berabere kalan, ikinci maçında ise İrlanda Cumhuriyeti'ni 2-1 mağlup eden Milliler, 4 puan ve averajla Sırbistan'ın ardından ikinci sırada bulunuyor.

I. Eleme Turu'ndan gelen 27 takımın yanı sıra bu turnuva için U19 Ülke Sıralaması'nda ilk sırada bulunan İspanya'nın direkt olarak katıldığı Elit Tur'da, 28 takım 4'erli olarak 7 grupta mücadele ediyor. Elit Tur maçlarında gruplarını lider bitirecek 7 takım, 19-31 Temmuz tarihleri arasında Macaristan'da düzenlenecek finallere katılmaya hak kazanacak. Şampiyonaya ev sahipliği yapacak Macaristan, turnuvaya direkt olarak katılacak.

Teknik Direktör Vedat İnceefe yönetimindeki U19 Milli Takımı'nın aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

"Muhammed Demirci (Beşiktaş), Taylan Antalyalı (Bucaspor), Enes Ünal (Bursaspor), Mustafa Batuhan Altıntaş (Bursaspor), İbrahim Serdar Aydın (Fenerbahçe), İsmet Yumakoğulları (Fenerbahçe), Melih Okutan (Fenerbahçe), Hüseyin Altuğ Taş (Galatasaray), Oğulcan Çağlayan (Gaziantepspor), Süheyl Çetin (Kahramanmaraşspor), İdris Cengiz (Kasımpaşa), Mert Kula (Kasımpaşa), Vedat Bora (Konya Selçukluspor), Gökhan Akkan (MKE Ankaragücü), Doğan Erdoğan (Samsunspor), Şevki Çınar (Tekden Denizlispor), İbrahim Demir (Trabzonspor), Özgür Özdemir (Eintracht Frankfurt), Sefa İşçi (RSC Anderlecht)." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor U19 Milli Takımı, İzlanda Karşısında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement