UAB'DEN Hakkari Belediyesine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

UAB'DEN Hakkari Belediyesine Ziyaret

Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği 'Denizyıldızların Kardelenlere' projesi kapsamında geldikleri Hakkari'de yaptıkları ziyaretler kapsamında Hakkari Belediyesini ziyaret etti.

21.01.2015 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başlatılan proje kapsamında kentteki 4 okula yardımların dağıtılması için dün kente gelen Uluslararası Akitivist Sanatçılar Birliği, Edebiyat Komitesi Başkanı Şair Ümit Yaşar Işıkhan, Akitivist Sanatçılar Birliği kurucusu Fotoğraf Komitesi Başkanı fotoğraf sanatçısı İskan Kazak, Yazar Atilla Er ve Hürriyet Gazetesi'nden Gazeteci Mehmet Çil ile Uluslarası Aktivist Sanatçılar Birliği Hakkari Temsilcisi Eski Hakim ve Ceza Uzmanı Turgut Besi Hakkari Belediyesi Eş Başkan Vekili Nasrettin Aslan ve Neslihan Kanat'ı makamında ziyaret edip proje hakkında görüştü.

Gerçekleşen ziyarette proje hakkında Belediye Eş Başkan Vekili Aslan ve Kanat'a bilgi veren birliğin Hakkari Temsilcisi Turgut Besi "Birliğimiz 27 ülkede teşekkür etmiş bir birlik, amacı dünya barışına hizmet etmek. Hakkari'de ve Yüksekova'da olmak üzere toplam dört okula biz tüm ilk öğretim okulu bünyesinde giyim ve kırtasiye yardımında bulunduk ve aynı zamanda buradaki başarılı öğrencilerimizi İskan hocamızın sponsorluğunda Muğla'nın Datça ilçesinde tatile götüreceğiz. Bunun üzerinde yoğunluğumuzu kuruyoruz tabi amaç barışa hikmet ve dolayısıyla bunu uluslararası bünyeye taşımak bu amaçla buradayız.Tabi etkinliklerimizin yanı sıra belediyelerimizi'de ziyaret etmek istedik. Projelerimizi belediyelerimiz ile paylaşıp görüşlerini almak istedik" diye konuştu.

Yapılan ziyaretle proje hakkında bilgi sahibi olduklarını ve birliğin amaç ve misyonunu tanıdıklarını ifade eden Hakkari Belediyesi Eş Başkan Vekili Nasrettin Aslan,"Böyle anlamlı bir proje ile kentimize gelip öğrencilerimize değer veren kıymetli insanlara ne kadar teşekkür etsek az kalır. Bizlerde barışa hizmet eden bir kuruluşa destek olmaya her zaman hazırız" sözlerini ifade etti.

Ayrıca Uluslararası Akitivist Sanatçılar Birliği heyeti tarafından Belediye Eş Başkan Vekillerine birliği tanıtan ve sembole eden bir takım hediye takim edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel UAB'DEN Hakkari Belediyesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement