Ubisoft'tan Yeni Oyun: Just Sing! - Son Dakika
Güncel

Ubisoft'tan Yeni Oyun: Just Sing!

Ubisoft\'tan Yeni Oyun: Just Sing!

Queen'den "I Want to Break Free" gibi klasik hitlerden, Justin Bieber'dan "What Do You Mean?" gibi günümüzün en popüler şarkılarına kadar aralarından seçim yapabileceğiniz 40'tan fazla şarkıya sahip olan oyunda oyuncular içlerindeki yıldızı ortaya çıkaracak, söyledikleri şarkıyı kaydedebilecek veya oyunla birlikte playback yapabilecekler.

30.07.2016 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Queen'den "I Want to Break Free" gibi klasik hitlerden, Justin Bieber'dan "What Do You Mean?" gibi günümüzün en popüler şarkılarına kadar aralarından seçim yapabileceğiniz 40'tan fazla şarkıya sahip olan oyunda oyuncular içlerindeki yıldızı ortaya çıkaracak, söyledikleri şarkıyı kaydedebilecek veya oyunla birlikte playback yapabilecekler. Tüm Just Sing anları temalar ve filtrelerle kişiselleştirilebilecek, oyuncular böylece videolarını hazırlarken diledikleri gibi yaratıcı olabilecek ve bunları arkadaşları ve Just Sing topluluğuyla kolayca paylaşabilecekler.

Müzik videoları iOS ve Android'de ücretsiz Just Sing Companion uygulaması veya Xbox One Kinect veya PlayStation Camera uygulamasıyla kaydedilebilecek. Just Sing Companion uygulamasını kullanmak için oyuncular akıllı telefonlarıyla konsollarını aynı Kablosuz ağa bağlayacaklar ve klip çekmeye hazır hale gelecekler.

Just Sing iki farklı mod içerecek:

— Parti modu: Oyuncular 4 kişiye kadar en sevdikleri şarkılara eşlik ederek veya playback yaparak kendi müzik videolarını yaratabilecekler.

— Kapışma modu: Bir oyuncu 1'e 1 şarkı söyleme kapışmasında bir arkadaşına karşı yarışabilecek. Bu modda rekabet ruhunu arttırmak için otomatik olarak gösterilecek çeşitli temalı özel efektler arasından seçim yapabileceksiniz.

Oyuncular ister Parti modunda, ister Kapışma modunda çeşitli müzik türlerinden top hitler ve tüm zamanların en iyi şarkıları arasından seçim yapabilecekler; bunlar arasında şu şarkılar da bulunuyor:

All About That Bass  - Meghan Trainor

Drag Me Down - One Direction

What Do You Mean? - Justin Bieber

I Want To Break Free - Queen

Chandelier - Sia

Love Me Like You Do – Ellie Goulding

One More Night – Maroon 5

Radioactive – Imagine Dragons

Can't Feel My Face

I Love Rock 'N' Roll

All Of Me

Baby One More Time

I Will Survive

Colors Of The Wind

I Want You Back

Kryptonite

Rude

Stand By Me

Take On Me

The Fox

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Ubisoft'tan Yeni Oyun: Just Sing! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement