Üç Aylık Evli Genç 17 Gündür Kayıp - Son Dakika
Güncel

Üç Aylık Evli Genç 17 Gündür Kayıp

Üç Aylık Evli Genç 17 Gündür Kayıp

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 3 ay önce evlenen 25 yaşındaki İsmail Sayın, 17 gün önce kayıplara karıştı.

16.09.2014 14:30  Güncelleme: 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Bismil İlçesi'nde 3 ay önce evlenen 25 yaşındaki İsmail Sayın, 17 gün önce kayıplara karıştı. Yakınları Sayın'ın en son görüldüğü iddia edilen Şırnak'ın Silopi İlçesi'ne gelerek aramalarını sürdürdü.

Diyarbakır'ın Bismil İlçesi Harmanlı Köyü'nde yaşayan ve 3 ay önce evlenen İsmail Sayın, 17 gün önce eşini ilçede hastanede tedavi ettirip, evine gönderdikten sonra kayıplara karıştı. Yakınları gidebileceği her yeri aradıkları Sayın'ı bulamayınca polis ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Aile sosyal medyadan da kayıp duyurusu yapması üzerine Sayın'ın en son Şırnak'ın Silopi İlçesi Ilıcalar Köyü'nde görüldüğü ihbarı yapıldı.

İhbar üzerine Sayın'ın babası Şirin Sayın, diğer oğulları ile Silopi'ye gelerek aramaya başladı. Ağabey Şakir Sayın, ihbar üzerine Silopi'ye geldiklerini ancak izine rastlamadıklarını belirterek, ailece perişan olduklarını söyledi. Baba Şirin Sayın ise, Oğlum 17 gündür kayıp ve bulamıyoruz. Yetkililerden yardımlar bekliyoruz. Oğlumun bir an önce bulunmasını istiyorum dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Üç Aylık Evli Genç 17 Gündür Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement