Fenerbahçe Anlaşmaya Vardığı 3 Oyuncuya Toplu İmza Töreni Düzenleyecek - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Anlaşmaya Vardığı 3 Oyuncuya Toplu İmza Töreni Düzenleyecek

Fenerbahçe, her konuda anlaşma sağlanan Aatıf Chahechouhe, Gregory Van der Wiel ve Roman Neustadter'e toplu imza töreni düzenleyecek.

30.06.2016 03:04  Güncelleme: 08:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her konuda anlaşma sağlanan Aatıf Chahechouhe, Gregory Van der Wiel ve Roman Neustadter'in önümüzdeki günlerde kulüpte düzenlenecek törenle resmi sözleşmeye imza atacakları bildirildi.

SÖZLEŞMELER 3 YILLIK

Milliyet Gazetesinde yer alan habere göre; Umreden döndükten sonra önceki gün eski kulübü Sivasspor'a veda eden Aatıf'ın yanı sıra 4 Temmuz'da İstanbul'a gelmesi beklenen Van der Wiel ve Neustadter'in üçer senelik sözleşme imzalayacakları ifade edildi.

SADECE AATIF İÇİN BONSERVİS ÖDENECEK

Fenerbahçe, kulüpleriyle mukaveleleri biten Van der Wiel ve Neustadter için bonservis ödemeyecek. Aatıf için ise Sivasspor'a yaklaşık 2.5 milyon euro bonservis verilecek.

Fenerbahçe Anlaşmaya Vardığı 3 Oyuncuya Toplu İmza Töreni Düzenleyecek
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe Anlaşmaya Vardığı 3 Oyuncuya Toplu İmza Töreni Düzenleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ...: geçen sene bombaları bu sene maytapları patlatıyorlar 7 4 Yanıtla hakan: Belki maytaplar bombalardan etkili olcak 6 4 Vefa: :) :) Haklısın ama geçen seneki bombalar bi işe yaramadı .. Belli mi olur bu maytaplar belki işe yarar.. :) 5 4
  • Turkiye: Neustated i gs almadi iyi cikmaz ins 1 4 Yanıtla
  • bruma official: Mahtaplar geldidigi takimlarda 11 de oynayan fakat daha iyileri geldi diye turkiye standardinin bir gomlekuzeri topcular gibi, En azindan bir bruma bir tabata bir bilal bir amrabat kadar astronomik fiyatlarda yildiz degiller Bu yildizlar parlarmi patlar mi gorelim bakalim 1 2 Yanıtla

Advertisement