Üç İlçenin "Çevre" Projeleri Bakanlıkta - Son Dakika
Yerel

Üç İlçenin "Çevre" Projeleri Bakanlıkta

AK Parti Çorum Milletvekili Bağcı, Ortaköy, Dodurga ve Bayat ilçelerinin çevre projelerinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na iletildiğini bildirdi.

03.07.2014 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Ortaköy, Dodurga ve Bayat ilçelerinin çevre projelerinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na iletildiğini bildirdi.

Bağcı, yaptığı yazılı açıklamada, üç ilçenin çevre kirliliğinin giderilmesi ile ilgili projelerinin Çevre ve Şehircilik Müsteşarı Mustafa Öztürk'e iletildiğini kaydetti.

Yaşam kalitelerinin yükseltilmesi ve çevreci belediye anlayışının hakim olması için hazırlanan projelerin hayata geçirileceğini vurgulayan Bağcı, şunları kaydetti:

"İlçelerimizde yaşam kalitesini artırmak ve sağlık bir çevre için bakanlığımızın desteklerinin devamına ihtiyaç var. Biz Belediye Başkanlarımızın ilçelerindeki çabaları ve mücadelelerine destek vermek ve halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek istiyoruz. Bayat ilçemizde yapımı devam eden kanalizasyon arıtma tesisimizin yanı sıra Ortaköy ilçemizde de alt yapı yatırımları yapılacaktır. Ayrıca, Dodurga ilçemizde de yapımı tamamlanan arıtma tesisinin işletilmesi için gerekli girişimlerde bulunulmuştur." - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Üç İlçenin 'Çevre' Projeleri Bakanlıkta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement