Üç İlde 2 Boğulma, 4 Kayıp - Son Dakika
Güncel

Üç İlde 2 Boğulma, 4 Kayıp

Üç İlde 2 Boğulma, 4 Kayıp

Şile'de denize giren bir kişi boğuldu, 3 kişi kayboldu.

22.06.2014 19:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Ümraniye'de yaşayan bir grup genç, kiraladıkları minibüsle, denize girmek için Şile'nin Alacalı köyüne gitti. Köy plajının dışındaki bir koyda denize giren gençlerden Barış Oba, dalgalar arasında boğulma tehlikesi geçirdi. Çevredekiler ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından denizden çıkarılan 15 yaşındaki Barış Oba, hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

Gruptaki gençlerden 16 ve 17 yaşlarındaki Ferhat Yılmaz, Suat Aybi ve İbrahim Yirge de dalgalar arasında kayboldu. Olay yerine gelen Jandarma Su Altı Arama Kurtarma, İBB Cankurtaran ve Sahil Güvenlik ekipleri, arama çalışmalarını sürdürüyor. Gençlerin yakınları da, endişe içinde çalışmaları izliyor.

Sulama kanalında  kayboldu

Adana'nın Yüreğir ilçesindeki sulama kanalına, giren 15 yaşındaki Ramazan Adlan, bir süre yüzdükten akıntıya kapılarak kayboldu.

Kurtarma ekipleri, Adlan'ın suya girdiği Ege Bagatur Köprüsü civarında arama çalışması başlattı.

10 yaşındaki çocuğun cesedi bulundu

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde ise cumartesi günü denizde kaybolan 10 yaşındaki çocuğun cesedine ulaşıldı.

Abdülbaki Bektaş, dün ailesiyle birlikte gittiği sahilde denize girdikten bir süre sonra gözden kaybolmuştu. Arama kurtarma ekipleri, Bektaş'ın cesedini sabah saatlerinde Uzunkum mevkiinde buldu.

Kaynak: Aljazeera.com.tr

Son Dakika Güncel Üç İlde 2 Boğulma, 4 Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement