Üç Kulüp Yüzlerce Kan - Son Dakika
Güncel

Üç Kulüp Yüzlerce Kan

Üç Kulüp Yüzlerce Kan

Adana'nın köklü üç kulübü aynı gün yüzlerce bağışçının katıldığı kan bağışı kampanyasını gerçekleştirdi.

07.11.2016 09:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aynı anda üç nokta da gerçekleşen kampanya ''1 Kan 3 Can'' sloganıyla hayat buldu. Ceyhan Lions Kulübü'nun Kan bağışı Çukurova Fakültesin de gerçekleşirken, Beşocak Lions Kulübü M1 AVM 'de, Taşköprü Lions Kulübü'de Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla Bando takımı gösterisiyle Baraj Yolunda Kan merkezin de gerçekleşti.

Çok fazla bağışçının ilgilendiği kan bağışı kampanyasında ortalama 250-300 den fazla katılımcı kanını bağışladı. Kan bağışları gerçekleşirken kulüp üyeleri kan bağışı ile ilgili broşürler dağıtırken, Lion öğrenci değişimi (GAD)ile ilgili de öğrencilere bilgi verdiler.

Taşköprü,Ceyhan,Beşocak Lions Kulüpleri adına söz alan 118-U Uluslar arası Federasyon Başkanı Genel Yönetmen Ln.Ömer Ruhi ERYURT,''Her yıl gerçekleştirdiğimiz ''1 Kan 3 Can'' kampanyamız bu yıl daha coşkulu ve ilgili geçti.Biz Türk Lion' ları İz Bırakmaya ve Ülkemiz için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz.Bu bağlamda hedef ortaklarımız Kızılay Kan Merkezi Müdürlüğüne,Büyükşehir Belediyesi yetkililerine destekleri için çok teşekkür ederken Adana halkının duyarlı davranışları için de çok çok teşekkür ederiz.'' Dedi.
Bağışlar geç saatlere kadar devam etti.Bando gösterisi herkesin ilgisini çekti.
.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üç Kulüp Yüzlerce Kan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement