Üç Parkın Daha Temeli Atıldı! - Son Dakika
Güncel

Üç Parkın Daha Temeli Atıldı!

Yeşilyurt Belediyesi "30 Günde, 30 Park" Projesi kapsamında Eylül ayı içerisinde her gün bir parkın temelini atmaya devam ediyor.

19.09.2014 14:22  Güncelleme: 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Onyedi, Onsekiz ve Ondokuzuncu park için Koyunoğlu ve Fahri Kayahan, Abdulgaffar ve Zaviye mahallelerinde temel atma töreni gerçekleştirildi. Temel atma törenine Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Çınar, Mehmet Güner, Muammer Zafer, Haydar Şahin, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Yardımcısı Mehmet Çınar: "Fahri Kayahan Mahallesindeki parkımız 500 metrekare yeşil alan 900 metrekare sert zemin 150 metrekare Fitness ve oturma alanı, 300 metrekare de Bisiklet yolu olmak üzere toplamda 1850 metrekare'dir.

Zaviye Mahallesindeki parkımız 1230 metrekare yeşil alan, 570 metrekare sert zemin olmak üzere toplamda 1800 metrekare'dir. Bu parkımızın içindeki24 ağaç korunup, yeterli olmayan yerlere ağaçlandırma çalışmaları yapılacaktır.

Abdulgaffar Mahallesindeki parkımız ise 750 metre yeşil alan, 900 metrekare sert zemin,250 metrekare çocuk oyun ve fitness alanları olmak üzere toplamda 1900 metrekare'dir. Bu parklarımızın sulaması tamamen otomatik olup, parkın içinde çocuk oyun alanları, açık hava spor aletleri, pergolalar, çeşme ve oturma alanları bulunacaktır. Parklarımızın Malatya'mıza ve Yeşilyurtlu hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üç Parkın Daha Temeli Atıldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement