Üç Yaşındaki Çocuk, Anne Katili Oldu - Son Dakika
Güncel

Üç Yaşındaki Çocuk, Anne Katili Oldu

Üç Yaşındaki Çocuk, Anne Katili Oldu

Amerikan'da, 3 yaşındaki çocuk evde kanepe altında bulduğu silahın tetiğine basarak kardeşinin altını değiştirmekte olan annesinin ölümüne yol açtı.

26.11.2014 11:49  Güncelleme: 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'nin Oklahoma eyaletine bağlı Tulsa kentinde, 3 yaşındaki bir çocuk evde kanepe altında bulduğu yüksek kalibreli bir silahın tetiğine basarak, 1 yaşındaki kardeşinin altını değiştirmekte olan annesinin ölümüne sebebiyet verdi.

KURŞUN ANNEYE İSABET ETTİ

Amerikan medyasında yer alan haberlere göre, adı açıklanmayan üç yaşındaki çocuk evlerinde kanepe altında saklanan çok sayıda silahtan birini alarak tetiğine dokundu. Yüksek kalibreli, yarı otomatik silahtan çıkan kurşun o sırada henüz kundakta olan bebeğinin altını değiştirmekte olan 26 yaşındaki anne Christa Engles'a isabet etti.

"ANNEM VURULDU"

Kayınvalidesi Christina Engles, iki çocuğu ve eşi Brian Engles ile yaşayan Christa Engles'in cesedini, işinden eve dönen kayınvalidesi buldu. İki çocuğun da bu sırada kanlar içinde olduğu, üç yaşındaki çocuğun sürekli olarak "annem vuruldu" dediği belirtildi.

EVDE BAŞKA SİLAHLAR DA BULUNDU

Haberlerde, üç yaşındaki oğlu tarafından kazayla vurulmasının ardından yaklaşık bir saat sonra can verdiği belirtilen Christa Engles'in, daha önce ABD ordusunda görev yaptığı, başka bir eyalette bulunan ve TIR şoförlüğü yapan eşi Brian Engles'in olayı duyar duymaz Oklahoma'ya döndüğü bilgilerine de yer verildi. Polis yetkilileri, evde değişik silahların bulunduğunu açıkladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Üç Yaşındaki Çocuk, Anne Katili Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • tatlıkum: öyle bi yazmışınız ki anne katili oldu 3 yaşındaki çocuk ne katili asıl katil anne baba o yaştaki çocuk ne anlar silahtan 54 0 Yanıtla
  • ARMİ06: 3 YAŞINDAKİ ÇOCUK KANEPENİN ALTINDAN NASIL ALIYOR SİLAHİ ???? 6 5 Yanıtla

Advertisement