Uçak Kazasını Bilen Kahin: Şili'nin Önemli Futbolcusu Dünya Kupası'ndan Önce Ölecek - Son Dakika
Spor

Uçak Kazasını Bilen Kahin: Şili'nin Önemli Futbolcusu Dünya Kupası'ndan Önce Ölecek

Chapecoense'nin uçak kazasını 7 ay önce bilen kahin Carlinhos, "Şili'nin çok önemli futbolcularından biri, 2018 Dünya Kupası'ndan önce ölecek." dedi.

20.12.2016 15:10  Güncelleme: 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Brezilya'nın Chapecoense takımındaki neredeyse bütün futbolcuların öldüğü kazayı yaklaşık 7 ay önce tahmin eden astrolog Carlinhos yeni bir felaket haberi daha verdi. Carlinhos, Şili'nin çok önemli bir oyuncusunun 2018 Dünya Kupası finalleri öncesi yaşamını yitireceğini söyledi.

Brezilya'nın 2014 Dünya Kupası yarı finalinde Almanya'ya 7-1 yenileceğini; Neymar'ın aynı turnuvada sakatlık geçirerek kupaya erken veda edeceğini daha sonra da uçak kazasını tahmin eden astrolog Carlinhos, kötü bir haber daha verdi.

UÇAK KAZASINI BİLMİŞTİ

Chapecoense takımının neredeyse tamamını uçak kazasında yitireceğini yaklaşık 7 ay önce tahmin eden 53 yaşındaki astrolog, Şili ve futbol dünyasını şimdiden merakta bırakan bir açıklama yaptı.

Tam adı Jose Ferreira dos Santos Carlinhos olan 53 yaşındaki astrolog, Şilinin ünlü bir oyuncusunun 2018 Dünya Kupası öncesi yaşamını yitireceğini açıkladı. Carlinhos'un video gösterim sitesi youtube'daki açıklamalarında, "Şili, 2018 Dünya Kupası'na gittiği takdirde başka liglerde oynayan çok önemli bir oyuncusu oynayamayacak, çünkü ölecek." ifadelerini kullanıyor.

DÜNYACA ÜNLÜ 2 FUTBOLCU

Carlinhos ölecek dediği ismi açıklamazken, Şili'nin diğer liglerde oynayan ve öne çıkan isimler olarak Arsenal'de forma giyen Alexis Sanchez ile Bayern Münih'in başarısı için ter döken Arturo Vidal dikkat çekiyor.

Şili, 2018 Dünya Kupası Güney Amerika Elemelerinde Brezilya, Uruguay, Ekvador'un ardından 4. sırada bulunuyor. Grupta Brezilya 27 puanda liderliğini sürdürürken, onu 23 puanla Uruguay ve 20'şer puanlı Ekvador ile Şili takip ediyor. Güney Amerika'dan 4 takım finallere direk katılırken, 5. takım konfederasyonlararası play-off mücadelesi veriyor.

Uçak Kazasını Bilen Kahin: Şili\'nin Önemli Futbolcusu Dünya Kupası\'ndan Önce Ölecek

Son Dakika Spor Uçak Kazasını Bilen Kahin: Şili'nin Önemli Futbolcusu Dünya Kupası'ndan Önce Ölecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement