Uçakta 24 Eylül'de Nişan Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Uçakta 24 Eylül'de Nişan Yapılacak

Uçakta 24 Eylül\'de Nişan Yapılacak

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Türk Hava Yolları’nda uzun yıllar kullanıldıktan sonra uçuş ömrünü tamamlayan ve 7 ayrı TIR ile 8 parça halinde Burhaniye’ye getirilen ve yaklaşık 2,5 aydır lokanta olarak hizmet veren Airbus A340 tipi yolcu uçağında ilk nişan 24 Eylül’de yapılacak.

18.08.2016 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Türk Hava Yolları'nda uzun yıllar kullanıldıktan sonra uçuş ömrünü tamamlayan ve 7 ayrı TIR ile 8 parça halinde Burhaniye'ye getirilen ve yaklaşık 2,5 aydır lokanta olarak hizmet veren Airbus A340 tipi yolcu uçağında ilk nişan 24 Eylül'de yapılacak. Restorana uçağın modeli olan 'Airbus Restaurant Cafe' adı verildiğini anlatan Personel Müdürü Ayşen Akgüneş, uçağın altında kafeterya ve yanında da Açıkhava düğün salonu yapılacağını anlattı.

Burhaniye de, Ali Akbulut'un sahibi olduğu Uçak Restaurant meraklılarla dolup taşarken, bundan böyle düğün ve nişanlara da ev sahipliği yapacak. Çanakkale- İzmir karayolu kenarında Kocaseyit Havaalanı karşısında yer alan Airbus Restaurant Cafe meraklılarla dolup taşarken, bundan böyle düğün ve nişanlara da ev sahipliği yapacak. Uçağın ilgi gördüğünü anlatan Personel Müdürü Ayşen Akgüneş," Uçağımız, 24 Eylül'de ilk nişan törenine ev sahipliği yapacak. Yakın zamanda uçağın altında kafeteryayı hizmete sokacağız. Açıkhava düğün salonunun yapımı da devam ediyor. Herkesi uçağa bekliyoruz. Uçağımızda en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uçakta 24 Eylül'de Nişan Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement