Uçakta İphone Alev Aldı! Panik Arttı! - Son Dakika
Teknoloji

Uçakta İphone Alev Aldı! Panik Arttı!

Uçakta İphone Alev Aldı! Panik Arttı!

Yanan iPhone bu kez insanları tedirgin etti!

19.08.2014 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yanan iPhone bu kez insanları tedirgin etti! İsrail'de havalanmak üzere olan bir uçakta iPhone alev aldı; Yolcular panikledi!

Samsung'un Galaxy Sserisi modelleriyle Apple'ın iPhone modelleri arasındaki sıcak rekabet, yanma ve patlama olaylarıyla da teknoloji gündeminden düşmüyor. Yüksek donanım özelliklerine sahip akıllı telefonlarda kullanılan bataryalar, yan sanayi şarj cihazı kullanımında alev alabiliyor veya patlayabiliyor.

Hemen hemen her ay bir yenisiyle karşılaştığımız olay bu kez de, kalkışa hazırlanan bir uçakta yaşandı. Tel-Aviv, İsrail'den Prag, Çek Cumhuriyeti'ne gitmek üzere olan bir uçakta yaşanan olay, yolcuların paniklemesine sebep oldu. Görgü tanıklarının beyanına göre uçağın yolcularından Yardin Levi'nin kullandığı iPhone 5, uçağın kalkmasına az bir süre kala alev almaya başladı.

150'nin üstünde yolcunun bulunduğu İsrail-Çek Cumhuriyeti seferini yapacak uçakta yaşanan olayın ardından Yardin Levi telefonsuz kalırken, herhangi bir zarara uğramayan yolcular, uçaktan tahliye edildi. Telefonun ise henüz neden veya nasıl alev aldığı bilinmiyor.

Alev alan iPhone 5'in görselleri galerimizde.

The post Uçakta iPhone Alev Aldı! Panik Arttı! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Uçakta İphone Alev Aldı! Panik Arttı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement