Uçar: Kobane Direnişi Karanlık Güçlere Cevap Olmuştur - Son Dakika
Yerel

Uçar: Kobane Direnişi Karanlık Güçlere Cevap Olmuştur

Uçar: Kobane Direnişi Karanlık Güçlere Cevap Olmuştur

AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar "Kobane direnişi karanlık güçlere cevap olmuştur" dedi.

29.01.2015 12:17  Güncelleme: 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin yeni İl Başkanı Diyaettin Uçar, Kürt güçlerinin Kobane'de sergiledikleri başarıyı kutladı.

Kobane direnişinin karanlık güçlere iyi bir cevap olduğunu ifade eden Uçar, Hükümetin Peşmerge güçlerine yardımcı olması, 200 bin Kobaneli sığınmacının ülkeye alınmasının bölge halkı tarafından takdirle karşılandığını ifade etti.

Uçar, Kobane'nin IŞİD güçlerinden temizlenmiş olmasına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada "Kobane'nin kurtuluşu halkımız tarafından büyük bir sevinçle karşılanmıştır. Bizler de Ak Parti ailesi olarak bu sevinci paylaştığımızı belirtmek isterim. Kobane'nin kurtuluşu Ortadoğu üzerinde oyunlar oynayan derin güçlere çok güzel bir cevap olmuştur. Halkları bir şekilde ayrıştırmak isteyenler, İslam dini adına barbarlık sergileyerek Batı da islamafobinin güçlenmesine katkıda bulunanlar ve barış dini olan İslam'ı yanlış uygulamalar ile tanıtmak isteyenler; Kobane'de bütün İslam aleminin kin ve nefreti ile karşılaşmışlardır. Kobane direnişinin bu derin güçlere güzel bir cevap olmuştur" dedi.

AK Parti'li Uçar, "Bu zaferi Türk ve Kürt kardeşliği ve dayanışmasının nişanesi olarak coşku ile kutluyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Uçar: Kobane Direnişi Karanlık Güçlere Cevap Olmuştur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement