Ücretli Öğretmenden Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

Ücretli Öğretmenden Örnek Davranış

Ücretli Öğretmenden Örnek Davranış

Muş’un Malazgirt ilçesinde ek ders karşılığı öğretmenlik yapan Reis Yılmaz, yaptığı girişimler sonucu öğrencilerini giydirdi.

01.12.2016 09:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Malazgirt ilçesinde ek ders karşılığı öğretmenlik yapan Reis Yılmaz, yaptığı girişimler sonucu öğrencilerini giydirdi.

Nurettin Köyü İlk ve Ortaokulunda ücretli öğretmenlik yapan Reis Yılmaz, bazı öğrencilerin ayakkabılarının eski ve yırtık olması üzerine sosyal medya üzerinden irtibata geçtiği Bu Çocuklara Yardım Edelim Sosyal Medya Grubu Başkanı Yeşim Gökpınar'dan yardım talebinde bulundu. Bu Çocuklara Yardım Edelim Sosyal Medya Grubu tarafından yardım kampanyasını organize eden ücretli öğretmen Reis Yılmaz'a 100'e yakın ayakkabı ve mont gönderildi. Yardım kolilerini kargodan alan ücretli öğretmen Reis Yılmaz, Nurettin Köyü İlk ve Ortaokulu öğrencilerine dağıttı.

Bu yardımları talep ederken bu köyde ücretli öğretmenlik yaptığını dile getiren Reis Yılmaz, "Ben daha önceleri bu okulda öğretmenlik yapıyordum. Kadrolu öğretmenler gelince bana ilçe merkezinde görev verdiler. Ben bu okuldayken ve buradaki öğrencilerim için yardım talebinde bulunmuştum. Bana bu yardım kolileri gelince bende buradaki çocukların hakkıdır diye burada dağıtmaya karar verdim" dedi.

Çocukları sevindirdiği için çok mutlu olduğunu belirten Yılmaz, "Bu çocuklarımızın sevincini arttıran Bu Çocuklara Yardım Edelim Sosyal Medya Grubuna ve çok değerli Başkanı Yeşim Gökpınar'a çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ayakkabılarını ve kışlık montlarını alan çocuklar ise, yıllarca okullarında ücretli öğretmenlik yapan Reis Yılmaz öğretmenlerine teşekkür ettiler. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ücretli Öğretmenden Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement