Ücretsiz Kurs İçin Kuyruk Oluştu - Son Dakika
Yerel

Ücretsiz Kurs İçin Kuyruk Oluştu

Ücretsiz Kurs İçin Kuyruk Oluştu

Tepebaşı Belediyesi’nin öğrencilere ücretsiz olarak verdiği kurslara ilgi oldukça büyük olunca, 19 Mayıs Gençlik Merkezi’nde ve Yeni Gençlik Merkezi’nde verilecek olan kurslar için kayda gelen öğrenciler, uzun kuyruklar oluşturdu.

13.10.2014 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Belediyesi'nin öğrencilere ücretsiz olarak verdiği kurslara ilgi oldukça büyük olunca, 19 Mayıs Gençlik Merkezi'nde ve Yeni Gençlik Merkezi'nde verilecek olan kurslar için kayda gelen öğrenciler, uzun kuyruklar oluşturdu.

Yapılan acıkamaya göre, henüz yeni başlayan güz döneminde öğrencilere destek olabilmek için düzenlenen projede, birçok dalda açılan kurslar öğrencileri bekliyor. Açılan kursların ise: keman, latin dansları, web tasarımı, photoshop, office, yaratıcı metin yazarlığı, ritim, ney, doğaçlama tiyatro, İngilizce speaking, yaratıcı drama, psikoloji seminerleri, bağlama, diksiyon, wing tzun, fotoğrafçılık, Rusça, plates, fitness, resim, seramik ve cam olduğu belirtildi. Açıklamada, "Tepebaşı Belediyesi'nin düzenlediği bu kurslarda Milli Eğitim Bakanlığı sertifikalı kurslar da mevcut. Fransızca, Almanca, işaret dili kurslarına katılan öğrenciler, MEB onaylı sertifikalarını alabilecek" denildi.

Düzenlenen kurslar hakkında bilgi veren Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, "19 Mayıs Gençlik Merkezi ve Yeni Gençlik Merkezi'nde yaklaşık 25 farklı dalda kurs var. Her iki üniversiteden öğrencilerin kurslarımıza ilgisi büyük. İhtiyaçları doğrultusunda onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Her konuda gençliğimizin yanındayız" dedi.

Kayıt esnasında kuyrukta bekleyen öğrencilerle kısa sohbet eden Ataç, açılan kurslara gösterdikleri bu yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.

Öğrenciler ise, kursların açılmasından gayet memnun olduklarını, özellikle kursların çok sayıda dalda ve ücretsiz olmasına sevindiklerini belittiler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ücretsiz Kurs İçin Kuyruk Oluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement