Ücretsiz Örgü Kursları Beylikdüzü'nde Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Ücretsiz Örgü Kursları Beylikdüzü'nde Başlıyor

Beylikdüzü Belediyesi, kadınlara özel örgü kursları başlatıyor.

17.06.2016 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediyesi, kadınlara özel örgü kursları başlatıyor. El işleri sanatının popüler hocası Nimet Torunoğlu Güngör tarafından Özgecan Aslan Kültür Merkezi ve Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi'nde örgü dersleri verilecek. Kursa katılmak isteyenler 21 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında bu iki merkeze başvurup kayıt yaptırabilirler.

Ev hanımlarına ve el işlerine ilgi duyan tüm kadınlara müjde. Beylikdüzü Belediyesi, ilçe halkının hizmetine yeni kazandırdığı Özgecan Aslan Kültür Merkezi ve Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi'nde örgü kursu düzenleyecek. Pek çok kültürel ve sanatsal faaliyetlerin yeni noktası haline gelen bu merkezlerde vatandaşlara kaliteli vakit sunmayı kendine amaç edinen Beylikdüzü Belediyesi'nin en son adımı kadınları çok mutlu edecek.

El işleri uygulamalarında çok sayıda takipçisi olan hoca Nimet Torunoğlu Güngör Özgecan Aslan Kültür Merkezi ve Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi'nde kurulacak örgü atölyesinde örgü dersleri verecek. Kayıtlar, bu iki noktada 21 Haziran -1 Temmuz tarihleri arasında alınacak. Dersler ise 18 Temmuz'da başlayacak ve 4 Eylül tarihinde sona erecek. Konuyla ilgili detaylı bilgi almak isteyenler 444 09 39 NO'lu Çağrı Merkezi'ni arayabilirler. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ücretsiz Örgü Kursları Beylikdüzü'nde Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement