Uçurtma Şenliği ile Öğrenciler Doyasıya Eğlendi - Son Dakika
Yerel

Uçurtma Şenliği ile Öğrenciler Doyasıya Eğlendi

Uçurtma Şenliği ile Öğrenciler Doyasıya Eğlendi

Yunusemre Belediyesi ve Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Genç Liderler Kulübü’nün katkılarıyla “Uçurtma Şenliği” gerçekleştirildi.

06.11.2015 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi ve Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Genç Liderler Kulübü'nün katkılarıyla "Uçurtma Şenliği" gerçekleştirildi.

Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü'nde gerçekleştirilen etkinliğe Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Birol Kovancılar, Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Meltem Onay, akademisyenler, Yunusemre Belediyesi Daire Müdürleri, yurt içi ve yurt dışından CBÜ'ye gelen öğrenciler katıldı. "Uçurtma Şenliği" etkinliğinde Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, öğrenciler ile karşılıklı olarak harmandalı oynadı. Coşkulu bir şekilde öğrenciler ile kaynaşan Başkan Çerçi, CBÜ'lü öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu. Etkinlik kapsamında 200 tane uçurtma uçuruldu. Öğrenciler bisiklete bindi ve doyasıya eğlendi.

"ÖĞRENCİLERİMİZİ KAYNAŞTIRMAK ADINA KATKI SAĞLADIK"

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, yurt içi ve yurt dışından gelen öğrencileri kaynaştırmak amacıyla bu etkinliği gerçekleştirdiklerini belirterek, "Uluslararası anlamda başarıyı yakalamak, sevgiyi ve saygıyı yaymak amacıyla gerçekleştirilen bu organizasyona Yunusemre Belediyesi olarak katkı sağladık. Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) bir zamanlar mensubu olduğum çok büyük bir üniversitedir. Bu anlamda bütün öğrencilerimizi kutluyorum. Organizasyonu düzenleyen bütün hocalarımıza ve katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum. " dedi.

"BAŞKAN ÇERÇİ DEĞERLİ BİR HOCADIR"

CBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Birol Kovancılar ise katkılarından dolayı Yunusemre Belediyesi'ne teşekkür ederek, " CBÜ çok kaliteli bir üniversitedir. Çok değerli hocalarımız var. Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi, bir tıpçıdır. CBÜ'de hocalık yapmış çok değerli bir kişidir. Eğlencelerinize devam edin. İnşallah Bahar Şenliği'nde çok daha kalabalık bir grupla burada olacağız." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Çerçi ve beraberindekiler öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uçurtma Şenliği ile Öğrenciler Doyasıya Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement