Uçuruma Yuvarlanıp, Yanan Otomobilin Sürücüsü Ölümden Döndü - Son Dakika
Güncel

Uçuruma Yuvarlanıp, Yanan Otomobilin Sürücüsü Ölümden Döndü

Uçuruma Yuvarlanıp, Yanan Otomobilin Sürücüsü Ölümden Döndü

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, yaklaşık 15 metrelik uçuruma yuvarlanarak, alev alev yanan otomobil, itfaiye ve Bodrum Orman İşletme Şefliği ekipleri tarafından söndürüldü.

01.08.2014 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, yaklaşık 15 metrelik uçuruma yuvarlanarak, alev alev yanan otomobil, itfaiye ve Bodrum Orman İşletme Şefliği ekipleri tarafından söndürüldü. Polis, yakındaki bir sitenin güvenlik kameraları tarafından görüntülenen kazadan sonra olay yerinden yaralı olarak ayrıldığı belirlenen otomobilin sürücüsüne ulaşılması için çalışma başlattı.

Göltürkbükü Mahallesi'nden Bodrum yönüne giden 34 KT 7305 plakalı otomobil, bugün saat 23.45 sıralarında Torba Mahallesi'nde yaklaşık 15 metrelik uçuruma yuvarlanıp, alev aldı. Kısa sürede alevler tüm otomobili sarıp, ormanlık alana da sıçradı. Gürültüyü duyan yakındaki bir sitenin güvenlik görevlileri, durumu polis, 112 Acil Servis ve itfaiyeye bildirdi. Olay yerine sevk edilen itfaiye ve Bodrum Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, su sıkarak alevleri yaklaşık yarım saatte söndürdü. Alevlerin söndürülmesinin ardından araçta kimsenin olmadığı görüldü. Polisin, çevrede yaptığı incelemede, kaza anının yakındaki bir sitenin güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği anlaşıldı. Site sakinlerinden görgü tanığı Fatih Yüceses, "Balkonda oturuyorduk. Otomobilin birden yoldan çıkıp uçurumdaki ormanlık alana yuvarlandığını gördük. Kazanın ardından, şortlu, 25-26 yaşlarındaki erkek sürücü yaralı sağ bacağını tutarak, kendisini almaya gelen bir otomobille olay yerinden ayrıldı. Yanan otomobilden nasıl sağ çıktığını anlayamadık. Otomobilde başka birileri de olabileceğini düşünüp, polis, itfaiye ve diğer ilgili yerlerei aradık" dedi. Polis, kazanın ardından tamamen yanarak, kullanılmaz hale gelen otomobilin sürücüsüne ulaşılması için çalışma başlattı. Öte yandan, alevlerin sıçradığı ormanda, 1 dönümlük alan zarar görürken, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uçuruma Yuvarlanıp, Yanan Otomobilin Sürücüsü Ölümden Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement