Uedaş Minik Kalplere Dokundu - Son Dakika
Yerel

Uedaş Minik Kalplere Dokundu

Uedaş Minik Kalplere Dokundu

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl ikincisini düzenlediği "Kardeşim Üşümesin" isimli proje ile ihtiyaç sahibi köy okullarındaki çocukları giydiriyor.

07.01.2016 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl ikincisini düzenlediği "Kardeşim Üşümesin" isimli proje ile ihtiyaç sahibi köy okullarındaki çocukları giydiriyor.

Proje kapsamında üçüncü dağıtımı Balıkesir'in Dursunbey ilçesi Sağırlar ve Delice mahallelerindeki ilkokullarda gerçekleştiren UEDAŞ, 250 ilkokul ve ortaokul öğrencisine kaban, kaşkol, bere ve eldivenlerden oluşan kışlık giysi dağıttı.

UEDAŞ'ın dağıttı kaban, kaşkol, bere ve eldivenleri giyen öğrencilerin yüzünde güller açtı. Bir öğrencinin, "Ben kıyafetleri ömrüm boyunca çıkartmam. Bunlar yumuşacık. Kendimi kedi gibi hissediyorum" demesi duygusal anların yaşanmasına sebep oldu.

UEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce, UEDAŞ Balıkesir İşletme Müdürü Taşkın Yıldız, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Aşık, Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir, Sağırlar ve Delice İlkokulu'ndaki öğrencilere kıyafetlerini giydirerek mutluluğuna mutluluk kattı.

"ÖĞRENCİLERİN MUTLULUKLARINA ORTAK OLMAK ÇOK GÜZEL"

UEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce, ise, "Biz UEDAŞ olarak sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veriyoruz. İhtiyacı çocuklara yardım götürerek onların mutluluklarına ortak oluyoruz. Bu duygu kelimelerle ifade edilemez, çocukların yüzündeki o tebessümü ve mutluluğu görünce ne kadar güzel bir iş yaptığımızı bir kez daha anlıyoruz" dedi.

UEDAŞ Balıkesir İşletme Müdürü Taşkın Yıldız, "Bugün Balıkesir'in Dursunbey İlçesine bağlı sağırlar ve delice mahallerinde minik öğrencilerle buluştuk. Bizim önceliğimiz hizmet ulaştırmak bunun dışında sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veriyoruz. Minik çocukların yüzündeki mutluluğu görünce bizde mutlu oluyoruz" şeklinde konuştu.

Sağırlar ilkokulundaki 7 yaşındaki İklim Tufan isimli öğrencinin üzerine kaban, kaşkol, bere ve atkısını giydikten sonra "Ben bunları ömrüm boyunca giyeceğim bunlar yumuşacık kendimi kedi gibi hissediyorum" demesi sınıfta duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Minik öğrenciler okullarına kadar gelip kendilerine kışın üşümemeleri için hediyeler veren UEDAŞ yetkililerine çok teşekkür etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uedaş Minik Kalplere Dokundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement