Uedaş Personeli Kan Bağışında Bulundu - Son Dakika
Yerel

Uedaş Personeli Kan Bağışında Bulundu

Uedaş Personeli Kan Bağışında Bulundu

Güney Marmara Bölgesi’nde elektrik dağıtım hizmeti veren Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) Kızılay işbirliğiyle kan bağışı kampanyası düzenledi.

16.10.2014 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güney Marmara Bölgesi'nde elektrik dağıtım hizmeti veren Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) Kızılay işbirliğiyle kan bağışı kampanyası düzenledi.

Merinos'ta bulunan UEDAŞ Genel Müdürlüğü binasında düzenlenen kan bağışı kampanyasına çok sayıda personel katıldı. İlk önce sağlık kontrolünden geçirilen UEDAŞ personeli kan bağışında bulundu. Düzenlenen kan bağışı ile ilgili bilgi veren Uludağ Elektrik Dağıtım Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce, "Kızılay işbirliğiyle geleneksel hale getirdiğimiz kan bağışlarımızla faydalı olmayı amaçlıyoruz. Kampanyaya personellerimizin desteği bizi çok mutlu ediyor, personelimize duyarlılıkları için teşekkür ediyoruz. 'Kan' sürekli bir ihtiyaç, bir gün herkesin 'acil kan' ihtiyacı olabilir. Bunun için her bireyin ve kuruluşun Kızılay'a destek olması gerekiyor. Bu ortak bir çabadır" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uedaş Personeli Kan Bağışında Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement